Michael Chandler ájultra rúgta Tony Ferguson-t egy front kick-kel
MMA

Michael Chandler ájultra rúgta Tony Ferguson-t egy front kick-kel


Tony Ferguson ma hajnalban elszenvedte élete első kiütéses vereségét.

"El Cucuy" három egymásutáni vereséggel a háta mögött érkezett a ketrecbe Michael Chandler ellen. Nagyon kellett volna neki egy győzelem. Nem is kezdett rosszul, sőt! Az első menetben leütötte Chandler-t egy balossal, majd rárontott, de a Bellator bajnoka kibekkelte a támadást.

Földre vitte Ferguson-t, aki full guard-ból nagyon kemény könyökösöket osztott ki neki, fel is repesztette a szemöldökét. Az utolsó szó Chandleré, a menet nagyon kompetitív.

A másodikban azonban Michael megvillant, és összehozta minden idők egyik legdurvább KO-ját, ami pontosan olyan volt, mint Anderson Silva front kick-je Vitor Belfort ellen:Chandler diadalittasan (immáron sokadjára) kihívta Conor McGregort a végén, elmondta neki, hogy ő a legizgalmasabb fighter a világon. A mérkőzést 170 fontban, azaz váltósúlyban ajánlotta fel az írnek.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá