Hamarosan jön Növényi Norbi mérlegelése és bunyója, ráadásul több jó hírünk is van!

Hamarosan jön Növényi Norbi mérlegelése és bunyója, ráadásul több jó hírünk is van!


Nagyon sokat kellett várni rá, de már a nyakunkon a veretlen Növényi Norbi (5-0) következő mérkőzése a Bellatorban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar kiválóság február 25-én, a Bellator 291-en, a 38 éves észt bunyós, Andy Manzolo ellen lép újra ketrecbe.

Ez azt is jelenti egyben, hogy lesz előtte egy mérlegelés és egy farkasszem-nézés is,  amit ha minden igaz, élőben követhetünk végig a Bellator YouTube-csatornáján. Ezt azért is érdemes lesz megtenni, mert magyarként szinte kötelességünk szétspammelni a chatmezőt az olyan üzenetekkel, mint a "let's go, Norbi!", hogy mindenki lássa, egy egész ország van mellette.

Mérlegelés: pénteken!


A mérlegelésre kerül sor először, itt izgulhatunk, hogy Norbi is és ellenfele is hozza a súlyát, és mivel ez középsúlyú bunyó lesz, itt a 186 fontot (84,3 kg) nem szabad túllépni egy grammal sem, szóval ha ennél kisebb számot hallunk majd a mérlegelése, az jó jel (kivéve, ha sokkal kisebbet, de ettől nem tartunk).

A mérlegelést itt lehet nézni élőben, február 24-én, pénteken, 13 óra 55 perces kezdéssel:Hogy a mi Norbink pontosan mikor lép mérlegre, azt előre nem tudni, véletlenszerű sorrendben történik a súlymérés.

Bunyó: szombaton!


Most, hogy idáig eljutottál a cikkben, jogosan teheted fel a kérdést, hogy akkor mi volt a jó hír?

Hát az, hogy Norbi az ültetőkön kapott helyet, ami azt jelenti, hogy ingyenesen, full-HD minőségben nézhetjük a bunyóját, szintén a Bellator YouTube-csatornáján, itt:Ennek egy csomó pozitív hozadéka van: egyrészt nem kell felugró ablakos, lagoló, időnként megszakadó, rossz minőségű streamekkel b*szódnunk, másrészt bármikor visszatekerhetünk egy-egy jelenetet, harmadrészt élőben kommentelhetünk.

Az ültetők magyar idő szerint szombaton 17 óra 25 perckor kezdődnek. A Sherdog szerint Norbi mérkőzése lesz a 8., a Wikipedia viszont mást ír, ott azt látjuk jelenleg, hogy 9-en lesznek Norbiék előtt. A legbiztosabb az, ha szombaton 6 óra után már a tévéd vagy a géped előtt nézed a gálát a YouTube-on.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá