Hafthor Bjornsson a földre küldte ellenfelét a bemutató meccsén

Hafthor Bjornsson a földre küldte ellenfelét a bemutató meccsén


A világ legerősebb embere, Hafthor Bjornsson épp az Eddie Hall (szintén egy strongman világsztár) elleni indulatmeccsére készül.

A felkészülése során több bemutató mérkőzést is vállalt, hogy legalább egy kis tapasztalata legyen. A mai összecsapás egy aranyérmes profi bokszoló, Simon Vallily (17-3-1) ellen zajlott. Ez egy bemutató mérkőzés volt, amin nem szabad "bántani" az ellenfelet, ehhez képest mindketten a földön találták magukat.

A 4 menetes meccs vége döntetlen lett, és a végén Julius figyelmeztette Eddie-t, hogy ellene nem ilyen lesz a bunyó, és már most foglaljon magának időpontot MRI-re, mert nagyon csúnyán ki lesz ütve.A meccset persze úgy nézd, hogy eg yolyan emberről van szó, aki egy éve (sem) bokszol, tehát egy kezdőről beszélünk, akitől sokat nem szabad, és nem is lehet elvárni. Ehhez képest nem volt rossz .

Sokkal többet adtak egymásnak, mint Mike Tyson és Roy Jones Jr. Az első menet puhatolózással telt, ami jó, mert mi, nézők is szokhattuk a látványt, hogy egy ekkora embert bokszolni látunk. A másodikban eléggé befűtöttek a srácok, először Vallily talált be egy villámgyors ütéssel táncpartnerének, aki megingott az ütés erejétől. Kicsivel később Thor egy jobb-bal kombóval viszont a földre küldte Simont.

A bíró ezt csúszásnak ítélte meg, de mi lelassítottuk a felvételt (thx, YouTube) és azon látszott, hogy a két ütés bizony célt ért, méghozzá Simon fejét. Ez uztán lassítottak kicsit, hogy nehogy túlzottan elragadtassák magukat.

A harmadik menet IS nem várt izgalmakat hozott. Ezúttal "The Mountain" került a földre, a bíró ezt is csúszásnak ítélte meg. Később, egy klincs pozícióban az izlandi színész durván megsorozta Simont. Thornak nem egy olyan parasztlengője volt, ami ha betalál, iszonyat nagy KO, de erre szerencsére nem került sor, mert abból botrány lett volna.

Ezzel "The Mountain" már a második bemutató meccsén van túl, az elsőt Steven Ward ellen vívta, az 3 menetes volt, tehát most 1-el emelte a tétet. Fontos a fokozatosság.

Bjornsson or és Eddie szeptember 18-án csap össze.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá