Hivatalos az Eddie Hall vs. Thor bokszmeccs

Hivatalos az Eddie Hall vs. Thor bokszmeccs


Nemrég írtuk meg nektek, hogy két strongman, Eddie Hall és Hafthor "Thor" Bjornsson kihívta egymást a hóra. A verbális megegyezésből mára hivatalos bejelentés lett, a mérkőzés dátuma 2021. szeptember, a helyszín pedig Las Vegas.

Ezt Thor jelentette be a közösségi médiában:Az erősember azt mondta, elkezd 100%-ban az ökölvívásra koncentrálni, vagyis erősember versenyen biztosan nem fogjuk látni őt egy darabig. Eddie-re komolyan fel kell(ene) készülnie, ugyanis az angolnak már van tapasztalata ökölvívásban, még ha csak minimális is: 2012-ben már részt vett egy jótékonysági meccsen:Not great, not terrible.

Kettejük között az után jött a felszínre még egy feszkó, miután Thor a múlt hétvégén 1 kióval (501) megdöntötte Eddie világrekordját felhúzásban, a koronavírus miatt az otthoni edzőtermében. Ugyan egy hivatalos versenybíró felügyelte a rekorddöntést Hall szerint ez még mindig nem fair, mert ezt nem az otthonában, hanem egy sportcsarnokban, éles versenyen kellett volna megtennie.

Itt a videó a kihívásról, illetve arról, hogy Hall már alá is írta a mérkőzés szerződését:Eddie hozzátette, hogy ettől függetlenül gratulál Thor-nak a rekorddöntéshez, mert tudja jól, mibe kerül az, hogy valaki fel tudjon húzni 500 kilót. Thor nem teketóriázott, azon nyomban elkezdte az edzéseket, már a második edzésnapon is túl van:Neki is van ám többéves videója, amin bokszol:Meglátjuk, másfél év felkészülés mire lesz elég, de szinte biztos, hogy izomból és úgy ámblokk testsúlyból fogyni fog Thor is és Eddie is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá