Ha Mike Tyson edzővideója tetszett, Holyfield-ét IMÁDNI fogod!

Ha Mike Tyson edzővideója tetszett, Holyfield-ét IMÁDNI fogod!


Az 53 éves Iron Mike 15 év inaktivitás után elkezdte hiányolni az ökölvívást, és úgy döntött, kőkemény edzésekkel ismét formába lendül, hogy jótékonysági, bemutató (exhibition) mérkőzéseken vegyen részt. Mike Tyson szó szerint felpezsdítette a küzdősport-rajongók életét azzal, hogy feltöltött magáról videókat.

Legnagyobb régi vetélytársát, Evander Holyfield-et is annyira motiválta a nagy visszatérés, hogy ő is bejelentette, hogy visszatér – pedig ő négy évvel idősebb. Úgy tűnik, Holyfield is lázasan készül a visszatérésre (ő is jótékonysági meccseket szeretne vállalni), és egy másik élő legendát is meghívott az edzőtáborába – Wladimir Klitschko-t, illetve Antonio Tarver-t is.

Check it out:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá