Az egész világ Mike Tyson-lázban ég

Az egész világ Mike Tyson-lázban ég


Mióta az 53 éves Mike Tyson bejelentette, hogy visszatér, nem is nagyon tudunk másra gondolni a UFC 249-en kívül. Ugyan csak bemutató meccseket vállal majd a legenda, már egy csomóan kihívták őt.

Elsőként Alexander Emelinanenko tette meg ezt a bátor lépést, Oroszország Ökölvívó Szövetségének főtitkára, Umar Kremlev a következőket nyilatkozta erről:
"Úgy hiszem, reális cél lehet, hogy Mike Tyson-t Oroszországba hozzuk. Először persze az ellenfele és az ő beegyezése kell, és hogy megállapodjunk a bérekben. Mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy létrehozzuk ezt a meccset."

Elmondása szerint nem csak Alexander, de Sergei Kharitonov is bokszolhatna Mike-kal. Mondhatnád, hogy nem fair, mert mindketten kb. 15 évvel fiatalabbak Mike-nál. Erre mi azt mondjuk, hogy az 57 éves Evander Holyfield is bejelentette visszatérését, nyilván Mike hatására. Ő is bemutató meccseken szeretne részt venni:"The Real Deal" is remek formában van a korához képest. Profi karrierjét 48 éves korában fejezte be (Mike 38 éves korában).

A két harcos kétszer mérkőzött egymással régen, mind a kétszer Holyfield volt a jobb. Tyson-t annyira frusztrálta, hogy semmi sem akart összejönni ellene, hogy kétszer is a fülébe harapott, másodjára egy darabot le is szakított belőle.

És ez még nem minden. A puszta öklű ökölvívó meccseket szervező BKFC 20 millió dollárt ajánlott Mike-nak azért, hogy csatlakozzon hozzájuk. Erre látjuk a legkevesebb esélyt, hiszen ott nincsenek bemutató meccsek és hát túl brutális formája ez a boksznak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá