Gustafsson: ”Cormier vagy kiáll ellenem, vagy elengedi az övet.” DC még szívatja is
MMA

Gustafsson: ”Cormier vagy kiáll ellenem, vagy elengedi az övet.” DC még szívatja is


Alexander Gustafssont ugyan mostanában nem kerülte el egy sérülés sem, de azt leszámítva sem tartozik épp a legaktívabb harcosok közé.

Szűk három év alatt volt három meccse, amikből az elsőn pont Daniel Cormiertől kapott ki, Rumble Johnson elleni KO veresége után.

Ugyan Jan Blachowicz ellen csinált egy három menetes sikert, majd egy évre a két perecre, tavaly május óta sehol sincs, amikor Glover Teixeirát kiütötte.

Azóta vállsérülés, új szerződés, de meccsbe nem nagyon kívánkozott senki ellen Jon Jones és Daniel Cormier kivételével.

A bírósági ügyeitől tegnap megszabaduló, de a UFC Hamburgi gálájáról kivett Volkan Özdemir ellen sikerült valahogy meccsbe imádkozni a UFC 227-re, de valamiért továbbra is szinte úgy érzi, a cím alanyi jogon az övé.
”Én tisztelem azt, hogy a Cormier – Lesnar harc egy nagy pénzes gála lehet, de ne mondja már, hogy akkor harcolna velem, ha valami speciálisat csinálok. Én már mindenkivel harcoltam és a Volkan elleni meccsemnek az átmeneti címért kellene mennie!”

Persze, Alex. Cormier Stipe előtt pont azt az Özdemirt darabolta fel, aki ellen most te mész és kikaptál tőle. Fuck logic.
”Már nehézsúlyban is bajnok. De a félnehéz övet nem akarja elengedni. Nem tudom mi van vele. Majd elverem Volkant és meglátjuk mi lesz. Csak el kéne engednie az övet és nekem megszerezni.”

DC nagyon jó választ adott erre, nyitott a visszatérésre a 205 fontosok közé. De nem Alexander Gustafsson ellen.

Ugyanis a bajnok-bajnok Shogun Ruával szemben szeretné megmérettetni magát, amennyiben az jövő vasárnap elhozza Anthony Smith skalpját.

Ami azt jelentné, hogy négyet nyert egy huzamban, mondjuk ő is 2015 óta húzza ezt a madzagot de a fenébe is, miért ne?

Az utolsó PRIDE emberek egyike 2011 óta nem volt címmeccsben, Jon Jones róla vette le az övet a Machida oda-visszát követően.

Nem tudjuk, DC mennyire gondolta ezt komolyan, de a félnehéz van jelenleg akkora lefingott súlycsoport, hogy nem viccnek szánta.

Bork Laser január első hete előtt nem térhet vissza, így Cormier nyitott arra, hogy legyen egy meccse addig.


Szólj hozzá