Gunni Nelson nem hátrál, még mindig Darren Till ellen szeretne harcolni
MMA

Gunni Nelson nem hátrál, még mindig Darren Till ellen szeretne harcolni


Gunni egy okos srác. Pár hete kijelentette, hogy 8 hónapot vár a meccsei között, mert aggasztja az elszenvedett feji trauma és annak később jelentkező tünetei.

Ha kicsit elővesszük az ujjainkat, akkor kiszámolhatjuk, hogy a Santiago Ponzinibbio elleni meccse és a londoni UFC gála között pont ennyi idő telik el.

Amúgy is trend, hogy Gunni főleg az európai gálákon bizonyíthat. Említett meccs Ponz ellen elég trógerre sikerült.

Az argentin másfél perc alatt legalább 4 alkalommal vájkált a szemeiben, majd ezt kihasználva ki is tudna ütni az izlandit.
”Pár hete már volt egy köröm Tillel a közösségi médián. Azt hittem az megmozgat valamit a szervezetnél, de jelenleg még semmi sincs kőbe vésve. Imádná, azt a harcot, mert Darren szerint nem nagyon mer kiállni ellene senki. Én itt vagyok. Készen állok. Rangsorolt ember, nagyon jó harcos. Akarom ezt.”

Till lassan negyed éve a Donald Cerrone lemészárlásával végződött meccsének a hypeját lovagolja, és valóban nem sok jelentkező akad ellene. Akit meg ő akart, nem vállalta a dolgot.
”Senki nem tud még konkrétat mondani, de én úgy voltam vele, hogy a meccs le van zsírozva. Azt hittem ez így megy. Kihívok valakit a közösségi médián, majd elkezdünk tárgyalni. Sose csináltam még ilyet előtte, de úgy látszik ez nem jött be részemről. Meglátjuk.”

Szerintetek ez egy jó meccs lehetne?


Szólj hozzá