GSP: Khabib a tökéletes harcos
MMA

GSP: Khabib a tökéletes harcos


A végleg visszavonult Georges St-Pierre, aki három éve akart egy Khabib Nurmagomedov elleni végső bunyót, friss nyilatkozatot adott ki Khabibról egy podcastban, elmagyarázta, hogy miért vele akart harcolni:
“Khabib mindig is nagyon izgalmas volt számomra bunyósként, mert egy harcos nem úgy gondolkodik, mint egy átlagember. Egy harcos mindig azal szeretne küzdeni, aki legyőzhetetlennek tűnik, akire azt mondod, hogy ő a tökéletes harcos, a verhetetlen. Khabibnak ilyen aurája van. Szóval, ha megverném, én lennék az első, aki ezt meg tudta csinálni.

Nem a pénzről van szó. Persze, jó pénzt hozna a mérkőzés, de sokkal inkább a dicsőség kérdése, hogy végleg beírd magad a történelemkönyvekbe."

Amikor minden idők legjobb váltósúlyú kevert harcművésze így vélekedik róld, akkor biztos lehetsz abban, hogy valamit nagyon jól csinálsz. Ezek a szavak most biztos nagyon jól esnek Khabibnak, aki jelenleg a koronavírus miatt fellépő komplikációk miatt elhunyt édesapját gyászolja, aki a főedzője is volt egyben.

A Sas veretlen, makulátlan mérlege (28-0) egészen egyedülálló, főleg úgy, hogy egyedül Conor McGregor ellen veszített el egy menetet a UFC-ben. Igen, jól olvastad, karrierje során egyetlen MENETET vesztett csak el, azt is nagyon szűken.

Valóban ő A tökéletes harcos.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá