Glover Teixeira a UFC történelmének 2. legidősebb bajnoka, lefojtotta Blachowicz-t!
MMA

Glover Teixeira a UFC történelmének 2. legidősebb bajnoka, lefojtotta Blachowicz-t!


2014 után új lehetősége volt a címszerzésre Glovernek, valószínűleg utoljára az életében. Óriási az izgalom, hiszen 42 éves, és ha nyer, ő lesz a második legidősebb bajnoka a UFC-nek. Nehéz nem neki drukkolni emiatt.

Jan egy kőkemeny lábrúgással kezd, amivel meglepi a kihívót. Glover megpróbálja levinni a bajnokot. Letámadja ütésekkel, aztán a ketrec falánál elkapja a lábait, felemeli a levegőbe, és megcsinálja a földrevitelt!

Jan ugyanúgy jár ahogy Hooker Islam ellen, 4 perc van hátra a menetből. A földön egyértelműen Glover a jobb, szóval számára jó hír, hogy ide tudta terelni a bunyót. A lengyel a hátán fekve kénytelen védekezni, ami azért is nagy szó, mert utoljára 2019-ben tudták levinni a földre.

Teixeira ügyesen a földön tartja a bajnokot, de nagy ütéseket nem tud a fejére mérni. Aztán jön egy könyökös tőle. A nyomorgatásnál több nem történik, vége a menetnek. Glover nagyon sportszerűen felsegíti a földről riválisát, miután magasan megnyerte a menetet.

Második menet. Várható, hogy Jan megbünteti állóharcban Glovert az előző menetért, és mindent megtesz azért, hogy ne kerüljön a földre. Mégis Glover tör előre, támad. Bekap egyet közben Jantól. Aztán egy kombót is, egy sikertelen földrevitel után.

A ketrec falánál aztán Blachowicz bekap egy ÓRIÁSI bal horgot fejre, hátra is hőköl miatta! Aztán visszaadja a kölcsönt, nagy csata alakul ki! Jan-t Glover ismét leviszi a földre! A címvédő homlokából elkezd csöpögni a vér! Glover Jan háta mögé kerül, kiteríti a földön, és ráhúz egy hátsó fojtást!!!Nagyon szoros a fojtás, és JAN LEKOPOGJA! Új félnehézsúlyú bajnoka van a UFC-nek!!! A promóció történelmének második legidősebb bajnoka!!! Azt a mindenit!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá