Islam Makhachev villámgyorsan szubolta Hookert!
MMA

Islam Makhachev villámgyorsan szubolta Hookert!


Dan Hooker az előző meccse után (szeptember 25) nagyon gyorsan, talán túl gyorsan is vállalta be a meccset az ellen az Islam Makhachev ellen, akit Khabib a legjobb könnyűsúlyúnak tart jelenleg.

Islam egy jobb horoggal villámgyorsan levitte a földre Dant, aki pont edzője, Khabib Nurmagomedov elé hátrált a ketrec falához, ami azért nagy előny, mert Islam hallgathatta "A Sas" tanácsait. Hooker nagy bajban volt, mert 4 perc volt hátra.

A dagesztáni egy kimura pozícióba fogta az új-zélandit, és a mérkőzést pedig rövidesen le kellett állítani, mert máskülönben Islam eltörte volna Hooker karját.

Khamzat Chimaevhez hasonlóan Makhachev sem kapott be egyetlen találatot sem a meccsen.

A dagesztáni ezzel learatta a 9. egymásutáni győzelmét, ami a legtöbb a win streak a divízióban, a bajnokkal, Charles Oliveira-val holtversenyben. Most már címmérkőzést kért, amit minden bizonnyal meg is kap majd a UFC-től. Hozzátette, ő nem jiu-jitsuzik, a birkózása teljes mértékben tiszta MMA grappling, amiben ő a legjobb a világon.

Nagyon szimpatikus és ügyes bunyós, kétség nem fér hozzá, hogy egy nap ő lesz a bajnok.A meccs végén Makhachev többször a magasba emelte Hasbullát, aki a végén a fotózkodásnál fejelgetett Khabibbal :D


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá