Georges St-Pierre úgy néz ki, talált magának egy harcot ami érdekelné. Vagy kettőt?
MMA

Georges St-Pierre úgy néz ki, talált magának egy harcot ami érdekelné. Vagy kettőt?


GSP tegnap a Submission Radio vendégeként beszélt jelenéről de ami minket jobban érdekel, jövőjéről.

Az egykori váltósúlyú király, akiből tavaly év végén két divíziós bajnok is lett Michael Bisping ellen, betegség miatt leadta az övet, de facto teljes értékű bajnokká protezsálva Robert Whittakert.

GSP azóta egy Joe Rogannél töltött mélyebb levegős podcast megjelenést leszámítva maximum azzal került be a hírekbe, hogy az elmúlt hétvégi UFC 227-re szerette volna leszervezni a szervezet.

A maga Dana White által anno meglebegtetett dolog, a kopasz egyik általános hazugságának volt vehető, de úgy fest, igazat beszélt.

Hallgassuk miért:

”Valóban én nem akartam Nate Diaz ellen harcolni. Nem volt mit nyernem rajta, csak veszíteni. Jelenleg már csak azok a harcok érdekelnek, amik az örökségemet építhetik. Ez pedig vagy Anderson Silva lehet, vagy Khabib és Conor közül a nyertes. Igazi kis örökség építőek, persze a pénz sem rossz ami vele jár.”

Viszont elmondta, a UFC nem biztos, hogy örülne az ötletnek.

”Voltam váltósúlyú bajnok, leadtam a címet. Ugyanezt megtettem középsúlyban is, így joggal félnének, hogy otthagyom a 155 fontot és romokban marad a súlycsoport.”

Bár a cím többet jelentene GSP-nek, a harc végkimenetelétől független mindkettőjük szóba jöhet

Ezzel kapcsolatban jóslásba is belefolyt, hallgassuk mit mond a GOAT:

”Ha fogadnom kellene, ha a házam kellene felrakni rá, akkor azt mondom: Khabib. Sohasem veszített, míg Conor igen. Ráadásul a földön, ahol Khabib nagyon jó, a legkompetensebb. Az ő baja annyi, hogy lassan szokott indítani és nem bír ütőtávon belülre kerülni. De amint clinchbe kerül, nagyon jóvá válik. 60 – 40 a dolog nálam Khabib felé.”

GSP elmondta, hogy akár a UFC 230, vagy a hazai pályáján tartandó 231 is akár reális visszatérési időpontok lehetnek.

Nézzétek végig ezt az interjút:A teljes beszélgetés:Szólj hozzá