George Foreman mondja, hogy Conor McGregor legyőzné Manny Pacquiao-t bokszban

George Foreman mondja, hogy Conor McGregor legyőzné Manny Pacquiao-t bokszban


A legendás nehézsúlyú bokszvilágbajnok, George Foreman szerint Conor McGregornak át kéne térnie ökölvívásra, annyira jó benne. Az ír korábban elmondta, hogy azért választotta Dustin Poiriert, mert a Gyémánt jól bokszol, és ez a meccs készítette volna fel őt a Manny Pacquiao elleni superfight-ra.

Conor terve végül nem jött össze, Poirier kiütötte őt, és ezért a Pacquiao elleni meccsnek lőttek, úgy fest, jön a trilógia Dustinnal. Foreman azonban azt mondja, Conornak inkább az eredeti tervét kéne továbbvinnie, nem kellene törődnie azzal, mi történt a UFC-ben, ha már úgyis csak azért kellett neki a Dustin elleni meccs, hogy bemelegítsen Manny-re.

Sőt, "Big George" egyenesen azt állítja, Conor jobb bokszoló, mint MMA harcos:
“Nehezen ismerné be, de McGregor jobb bokszoló, mint MMA-s. Én szívesebben látnám a ringben, mint a ketrecben. Szerintem meg tudja verni Pacquiao-t, már megszokta az ökölvívó szabályrendszert, nem lesz már olyan jó MMA-ban. Manny nagyon jól, de Conor megveri.”

Conornak egy profi bokszmeccse volt még csak, méghozzá a minden idők egyik legjobbja, Floyd Mayweather (50-0) ellen, de küzdősportos pályafutását bokszolóként kezdte. "Pacman"-nek egy bemutató meccse lesz hamarosan Ryan Garcia ellen, Conor pedig azt mondta, újra aktív szeretne lenni MMA-ban, hogy lerázza magáról a ringrozsdát.

Egy seggel valóban nem lehet két lovat megülni. Szerinted Conor melyik lóra pattan fel?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá