Conor McGregor: '1:1 az állás, jöhet a trilógia Poirier ellen'
MMA

Conor McGregor: '1:1 az állás, jöhet a trilógia Poirier ellen'


"The Notorious" kielemezte a Dustin elleni vereségét, és visszavágót kért tőle, hogy egy trilógián tegyenek pontot az i-re.

Conor McGregor 2014-ben bunyózott először Dustin Poirier-rel. Egy menet alatt megverte. A visszavágóra csaknem 7 év után került sor. "A Gyémánt" második menetes TKO-val vett revansot január 24-én.

Ez volt az ír első TKO-s veresége a sportban, és utána azt mondta, többször visszanézni majd a meccset, elemzi, majd eldönti, hogyan tovább, kivel bunyózik legközelebb, mert esze ágában sincs visszavonulni. Sőt, újra aktív szeretne lenni. Eddig kellett várni az elemzésre, McGregor az Instagramon tett közzé egy izgalmas bejegyzést, amit most igyekszünk egy az egyben lefordítani nektek.

"Micsoda trilógia van a kezeim között! Izgi! A lábrúgásokra fogok koncentrálni, és vissza fogok térni. Második fokozatban krúzoltam ezen a meccsen. Életem legjobb kondijában voltam. A birkózás és a klincs után még mindig volt erő az ütéseimben. Nagyjából ez volt az első, hogy ilyen történt velem. A menetek között nem ültem le a székre, ez is az első ilyen eset volt. Biztos, hogy a jó úton haladok, még a vereség ellenére is, hiszen fejlődöm. Ennek a spray-nek hála a meccs után nagyon gyorsan helyrejött a lábam, marha jó cucc. Próbáljátok ki ti is - ha nem működik, személyesen fizetem vissza az árát." – csempészett bele egy kis marketinget Conor.

"Gondolataim a bunyóról: élveztem, hogy több időt tölthettem az Octagonban, mint legutóbb. Ez előtt a meccs előtt összesen 40 másodpercet töltöttem a ketrecben 3 év alatt. Minden egyes másodpercét imádtam, élveztem a munkám gyümölcsét. Egy kissé szűk látókörű voltam, a bokszra koncentráltam, hiszen azért választottam Dustint, hogy a Pacman elleni bokszmeccsre készüljek. Megérdemeltem, hogy szétrúgta a lábaimat ezzel a hozzáállásommal. Ez nem az a hely, ahol játszani lehet. Mindezek ellenére élesek voltak az ütéseim, én uraltam a mérkőzést, bár a bekapott lábrúgások szépen lassan kezdtek összeadódni."

Conor elárulta, ugyanaz az ideg sérült meg a lábában, ami Sean O'Malley lábában is Marlon Vera ellen, és kiemelte, összesen 18 lábrúgást kapott, az utolsó támadástól pedig meg is bicsaklott, ez is most először történt vele meg életében. Conor nem keresett kifogásokat, méltatta Poirier teljesítményét:
"Az utolsó rúgás után fenomenális kombók jöttek az ellenfelemtől, le a kalappal előtte. Nagyon jól küzdött a Gyémánt. 1:1 az állás, jöhet a trilógia, aki nyer, az mindent visz! Wow! Izgalmas! Nem olyan ez a trilógia, mint ahogy elképzeltem, és nem számítottam arra sem, hogy így kell majd taktikáznom, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem így kellett lennie. Ennek így kellett lennie! Bizsergek!"

Dustin eközben a Twitteren már el is fogadta a kihívást, azt írta, hogy harmadjára is összecsapnak McGregorral:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá