Gegard Mousasi vs. Douglas Lima superfight jön a megüresedett középsúlyú övért
MMA

Gegard Mousasi vs. Douglas Lima superfight jön a megüresedett középsúlyú övért


A Bellator váltósúlyú bajnoka, Douglas Lima felmegy egy súlycsoportot, hogy megküzdhessen Gegard Mousasi-val a megüresedett középsúlyú övért. A címet Rafael Lovato Jr. adta le súlyos egészségügyi problémája miatt. Lovato épp Mousasi-t verte meg az övért legutóbb.

Ez a szerencsétlenség adta meg a lehetőséget erre a superfight-ra. Lima a váltósúlyú bajnoka a szervezetnek, így amennyiben nyer, dupla súlycsoportos bajnok lesz belőle.A Bellator 243-ast május 9-én rendezik Kaliforniában. Ugyanitt szerepel majd a jelenleg verhetetlennek tűnő félnehézsúlyú király, Ryan Bader, aki Vadim Nemkow ellen védhet címet. Scott Coker, a cég elnöke azt mondta, eredetileg egy promóciók közötti superfight-ot akartak összehozni, de mivel ez nem jött össze, akartak valamivel kedveskedni a rajongóknak.

Sikerült.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá