Brékó: lehet, hogy Rafael Lovato Jr. sosem bunyózhat többé
MMA

Brékó: lehet, hogy Rafael Lovato Jr. sosem bunyózhat többé


A Bellator középsúlyú bajnoka, Rafael Lovato Jr. Joe Rogan podcastjában mesélt arról, hogy "határozatlan időre" visszavonul a versenyzéstől, mert cavernoma-val diagnosztizálták, ami azt jelenti, hogy az agyban rendellenes véredények vannak.

A veretlen fighter (10-0) azt mondta, készen áll arra, hogy leadja az övét, mert az egészségénél nincs fontosabb. "Mindent megtesz majd azért, hogy visszatérhessen", de nem akarja feltartóztani a divíziót, mert tudja, hogy nagyon sok jó harcos pályázik a bajnoki címre.

Érdekesség, hogy ezt a rendellenességet még a Gegard Mousasi elleni meccse előtt fedezte fel a jiu-jitsu legenda, de még így is bevállalta a bunyót. És meg is nyerte.

Az orvosok beismerték, hogy hiba volt megadni neki a zöld utat a bunyóhoz.

Lovato azt mondta, nem okozott tüneteket neki a dolog, és szeretné felhívni a többi harcos figyelmét arra, mennyire fontosak az egészségügyi checkup-ok, beleértve az agyi CT-t is. Február 21-én elvileg lesz egy jiu-jitsu mérkőzése február 21-én Roberto “Cyborg” Abreu ellen, de nem biztos, hogy ezen jó ötlet lenne részt vennie, hiszen mondták már neki, hogy a BJJ is veszélyes lehet jelenleg, ha lefojtják.

Ha vissza szeretne térni MMA-ra, akkor külön orvosi engedélyre lesz szüksége.Jobbulást, bajnok!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá