Fury kettőt nyert tegnap. Egyet Pianeta ellen, egyet pedig saját magával szemben. Hivatalos a Wilder meccs.

Fury kettőt nyert tegnap. Egyet Pianeta ellen, egyet pedig saját magával szemben. Hivatalos a Wilder meccs.Tyson Fury behangolt egy sima 100 – 90 tízmenetes győzelemmel Francesco Pianeta ellen tegnap este.

Az egykori nehézsúlyú király, talán P4P TOP 5 végre kicsit önmagára emlékeztetve harcolt.

A Sefer Seferi elleni visszatérő és felhozómeccs óta sikerült még több súlyt leadnia, végre ismét sínen van az élete is.

További jó hír még, hogy a fél órásra sikeredett meccs után semmiféle sérülés vagy egyéb blama nem érte, így hivatalossá vált a találkozója Deontay Wilder ellen.

Időpont még nincsen, de azt beszélik november vége vagy december eleje lehet a tuti.A Showtime PPV berkein belül Las Vegasban tartandó gála sokak szerint kicsit elkapkodott Fury részéről, többen szántak volna még neki legalább egy meccset a biztonság kedvéért.Furyt lehet gyűlölni vagy imádni, továbbra is ő a lineális nehézsúlyú király, amit talán még a Wladimir Klitschkotól is nehezebbnek ígérkező meccsen bizonyíthat az őszi-téli fordulón.

Wildernek kellett egy nagyobb összecsapás, Anthony Joshua ugyanis Alexander Povetkin ellen bunyózik majd pár hét múlva.

Bármi is legyen a végeredmény, mi járunk a legjobban mert a három legnagyobb megcsinálható nehézsúlyú meccsből kettőt bizonyosan megkapunk.

Ha a mindenkori mindenhatónak van egy kis humorérzéke, nem egy Fury – Povetkint kapunk jövő tavasszal.


Szólj hozzá