Furcsa időpontot ajánlott Conor McGregornak a UFC a Poirier elleni meccsre
MMA

Furcsa időpontot ajánlott Conor McGregornak a UFC a Poirier elleni meccsre


Conor McGregor korábban már megegyezett arról Dustin Poirier-rel, hogy a UFC-ben összecsapnak, egy kikötéssel, hogy még idén, azaz 2020-ban lerendezik a harcot. Conor már november 21-én is el tudná vállalni a találkozót.

Végre Dana White, a UFC elnöke is nyilatkozott az ügyben, elárulva, hogy valóban leszerveznék az összecsapást, de nem idén, hanem jövőre, január 23-án. A főnök azt mondta, ebből nem enged, Conor vagy elfogadja az ajánlatot, vagy elutasítja, köztes megoldás nincs.

Ez azt jelzi, hogy 180 fokos fordulatot vehetett Dana és Conor kapcsolata. A Mayweather-turnén nagyon összemelegedtek, a napokban azonban a sajtón keresztül eléggé összevesztek – már ha lehetséges az ilyesmi.

A Barátok Közt-be illő sztori lényege röviden az, hogy Dana megsértődött azon, hogy McGregor kiposztolta a Twitterre a privát chat-jüket, és amikor az ír ezt meghallotta, azt írta, először ő lett megsértve azzal, amikor White azt hazudta, hogy lemondott egy bunyót Tony Ferguson ellen.

Hogy kinek van igaza, azon inkább ne tűnődjünk sokat, koncentráljunk inkább a mostani helyzetre. Szóval adott egy szóbeli megállapodást Poirier és Conor között, ami egy 2020-as bunyóról szól. Aztán jön Dana White, aki azt mondja, a UFC mindent betervezett már idénre, és a mérkőzés vagy január 23-án lesz, vagy nem lesz.Hogy ebből mi lesz, azt nem tudni, de mindenesetre kíváncsian várjuk, mit lép erre Conor. Reméljük, nem lesz ebből farokméregetés és további sértődés. Bár örültünk volna, ha novemberben, azaz bő egy hónap múlva láthatjuk ezt a csatát, de hát ez van...

:(

UPDATE: Conor elfogadta az ajánlatot, így hivatalosnak mondható az időpont!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá