Conor McGregor elfogadta a UFC ajánlatát, még idén akarja a meccset Dustin Poirier-rel
MMA

Conor McGregor elfogadta a UFC ajánlatát, még idén akarja a meccset Dustin Poirier-rel


Az ír szupersztár a közönség hiánya miatt nem bunyózott január óta (ami, csak úgy megjegyeznénk, hogy nem is volt olyan rég, azt nézve, hogy a többi bunyós is évente egyszer-kétszer harcol a UFC-ben...), és volt pletyka arról, hogy Manny Pacquiao-val fog bokszolni/Dustin Poirierrel fog MMA-zni jótékonysági célokból.

Mondanunk sem kell, hogy egyik cirkuszi mutatványra sem vagyunk kíváncsiak, az egyetlen elfogadható dolog az, ha Conor egy ízig-vérig igazi harcban vesz részt, mindenféle szánalmas bohóckodás nélkül.

Nemrég írtunk arról, mennyire bizonytalan, hogy mikor, ki ellen tér vissza Conor "The Notorious" McGregor. Most azonban hirtelen nagyon komolyra fordultak a dolgok.

A charity mérkőzések hallatán a UFC felkereste Dustint és Conort, és mérkőzést ajánlott nekik. McGregor most írta meg, hogy elfogadta az ajánlatot, egyetlen feltétellel.

Azzal, hogy a bunyónak még idén létre kell jönnie. Az ír november 21-ére (UFC 255: Shevchenko vs. Maia) már készen áll, de december 12. és 19. is okés neki. Ezen felül 500 ezer dollárt ajánl fel a bevételéből a The Good Fight Foundation-nek, amelynek tulajdonosa Dustin Poirier. Ez egy szívmelengető gesztus az írtől.Mivel Dustin korábban jelezte, hogy hülye lenne nem elfogadni a Conor elleni meccset, és jelezte, hogy ő is idén szeretne harcolni, készpénznek vehetjük, hogy a McGregor-Poirier 2 még idén tényleg össze fog jönni a UFC-ben.

Dustin és Conor 2014-ben már összefutottak az Octagonban, akkor az ír TKO-val legyőzte az amerikait két perc alatt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá