Francis Ngannou edzője szeretné, hogy Jon Jones legyen a következő ellenfelük!

Francis Ngannou edzője szeretné, hogy Jon Jones legyen a következő ellenfelük!


Miután Francis Ngannou óriási morális győzelmet aratott a Tyson Fury elleni mérkőzésén, méginkább megnyíltak előtte a lehetőségek.

Mielőtt még ő maga sem tudta, hogy ennyire zseniális bokszoló, a PFL-lel kötött szerződést, a cég azonban sokkal megengedőbb, mint a UFC, többek között ennek köszönhetően is jöhetett létre a profiboksz mérkőzés kettejük között.

Ngannou azt mondta, az MMA-t és az ökölvívást is szeretné folytatni, főedzője, Eric Nicksick pedig azt szeretné, ha Jon Jones lenne a következő ellenfelük.
"Egy tökéletes világban szerintem a Jon Jones bunyó lenne a legjobb. Ez tuti. Mert szerintem a legjobbal kellene megmérkőznünk, és úgy gondolom, Jon Jones a legjobb. Nem szeretném, ha nyitott kérdés lenne az, ki a legkeményebb srác a világon. Let's go, csináljuk!"

A baj csak az, hogy Francis kilépett a UFC-ből, Dana White-ék pedig nem épp arról híresek, hogy szeretnek közösködni más promóciókkal.
„A UFC semmit sem nyert azzal, hogy csak úgy elengedte Francist. Szerintem itt az ideje, hogy helyrehozzák ezt a baklövést azzal, hogy szövetkeznek a PFL-lel. Ha mindkét fél akarná, simán össze lehetne hozni ezt a meccset. Tegyék hát félre az egójukat és hozzák össze, adják meg a rajongóknak azt, amire vágynak. A világ legkeményebb embere egy másik ellen. Töltsük meg az arénát emberekkel, generáljunk óriási PPV számokat. Ezzel mindenki nyer. A rajongók, a bunyósok, mindkét promóció, annak ellenére is, hogy vissza kell szívniuk mindazt, amit mondtak Francisről. Szerintem bármi lehetséges."

Jon Jones pár napja súlyos sérülést szenvedett, a felépülése előreláthatólag 8 hónapot vesz igénybe. Francisnek tehát van ideje egy mérkőzést bevállalni addig. Többek között Deontay Wilder is bejelentkezett már a skalpjáért, és Anthony Joshuával is össze akarják hozni bokszban.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá