Eddie Hearn szerint Ngannou-t meglopták, és lőttek a Fury-Usyk bunyónak is

Eddie Hearn szerint Ngannou-t meglopták, és lőttek a Fury-Usyk bunyónak is


Anthony Joshua promótere, Eddie Hearn így reagált a Francis Ngannou vs. Tyson Fury profiboksz (!) mérkőzésre:
„Nagyon meglepett. Először is hadd mondjam el, szerintem meglopták Ngannout. Nyilván övé volt az egyetlen leütés a meccsen. Egy olyan meccsen, ahol ezen kívül senki sem csinált semmit. Ngannou nyerte ezt a bunyót. Egyébként hihetetlen, hogy ezt a beszélgetést folytatjuk. Ez egy olyan fickó, aki sosem bokszolt még életében. Tisztelet neki, jobb volt, mint amire számítottam. Fury olyan volt ellene, mint egy amatőr, aki soha sem bokszolt még korábban. Nem tudom, talán Usyk járt a fejében. Szörnyen bokszolt.”

Hearn úgy gondolja, ezzel a gyenge Fury-féle teljesítménnyel az Usyk elleni bunyónak lőttek, mert az emebereket sokkal jobban érdekelné egy Francis Ngannou vs. Anthony Joshua bunyó. 
„Hadd vessen véget A.J. Fury karrierjének. Vagy menjen Ngannou ellen, aki kiérdemelt egy újabb nagy bunyót. Hadd üsse ki A.J. Ngannou-t három meneten belül. Ez nem lenne probléma neki. Felejtsük el a Fury-Usyk-ot. Halott bunyó."

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá