Floyd Mayweather testütéssel győzött egy bemutató mérkőzésen

Floyd Mayweather testütéssel győzött egy bemutató mérkőzésen


Anderson Silva-hoz hasonlóan Floyd Mayweather is bokszolt a hétvégén, szintén egy olyasvalakivel, aki az edzőtáskáját sem vihetné.

Don Moore volt az ellenfél, aki 2016-ban visszavonult, és veretlen volt a profik között (18-0, 12 KO), bár ellenfelei kifejezetten gyengék voltak – volt olyan is, akinek tizenvalahány vereséggel "büszkélkedhetett".

Az egyetlen dolog, ami miatt Floyddal bunyózhatott, az az, hogy ő még a néhai Roger Mayweather-től, Floyd nagybátyjától tanult.

Moore most megízlelhette a vereséget, Floyd egy elég komoly testütéssel terítette le a 8. menetben:"Money" az összes menetben bohóckodott az ellenfelével, akkora a különbség kettejük tudása között, közös edző ide, vagy oda. Persze a mérkőzés célja nem is az volt, hogy kiderüljön, ki a jobb, hanem az, hogy láthassuk a 45 éves Floydot bokszolni ismét és hogy szórakozzunk.Floyd ebben is nagyon jó munkát végzett, a menetek között még ahhoz is volt ereje, hogy ő vigye a következő menet számát jelző táblát a ringlány helyett, illetve hallgatta, a kommentátorok miről beszélnek, és vissza is szólt nekik:

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá