Fizikai és érzelmi roncsként állt ki Donald Cerrone Leon Edwards ellen
MMA

Fizikai és érzelmi roncsként állt ki Donald Cerrone Leon Edwards ellen


Betegen és bármelyik pillanatban szülőszobára kerülő menyasszonya terhével is meg kellett birkóznia Leon Edwards mellett Donald Cerronénak.Cerrone tegnap a UFC Fight Night: Cowboy vs Edwards bármennyire is fókuszáltnak és kicsit bepöccentnek tűnt Rocky ellen, most az egyszer valóban csak egy lepel volt a dolog. Tudjuk róla, hogy a bárhol, bármikor bárki ellen elvet követte egész karrierje alatt, de tegnap reggel a kezében volt a telefon, hogy lemondja mérkőzését:
”Beteg voltam. Majdnem felhívtam Danát, hogy közöljem, nem megyek ma dolgozni. Aztán tükörbe néztem és azt mondtam magamnak, te nem ez vagy. Csak menj. De ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogyan harcoltam. Boldog vagyok, nem bántam meg semmit. Nem veszítettem semmit az értékemből, szóval minden oké.”

Ugyan nagyon nagy részletekbe nem ment bele, de elmondta miért volt rosszul:

”Hánytam, egyfolytában. Nem bírtam kikelni az ágyból sem. Szarul éreztem magam egész reggel. Egész karrierem alatt most voltam a legközelebb ahhoz, hogy azt mondjam, nem fog menni a dolog. Aztán reggel ötkor a tükörbe néztem, most meg itt vagyok.”

Cowboy mindhárom pontozónál hozott két menetet, de szemmel láthatóan egy két nagyobb villanást leszámítva nem volt Edwards számára legit veszély.Egyértelműen karrierje vége felé jár, remélhetőleg nem könyörögni kell majd neki, hogy itt az ideje abbahagyni, ahogy anno Chuck Liddellnek is kellett... Nem mellesleg az sem lehetett a legjobb dolog, hogy állapotos felesége egész héten Albuquerque egyik kórházából járt ki be, mert bármelyik pillanatban érkezhet a kis Cowboy és fájdalmak gyötörték.Cerrone közel egy évtizede nem harcolt végig 5 menetet, még a WEC 43 során Benson Henderson elleni klasszikusa ment végig, amin ugye kikapott.30 órás repülőút vár rá, hogy hazaérjen első gyermekének születésére.

Hajrá!


Szólj hozzá