Fél évig nem láthatjuk újra a ketrecben Yoelt, Pettist és Costát
MMA

Fél évig nem láthatjuk újra a ketrecben Yoelt, Pettist és Costát


A UFC 241 a köré tornyosult hype-nak 100%-ban megfelelően teljesített. Pazar körömrágós bunyókat láthattunk,  a srácok igazán kitettek magukért, mindenki a kivégzésre hajtott. Ennek viszont ára van: a főkártyáról sokan potenciálisan fél évet lesznek kénytelenek kihagyni.

Érdekes módon Daniel Cormier és Stipe Miocic, a főmeccs két bunyósa viszonylag gyorsan visszatérhet, feltéve, ha akar: a régi-új nehézsúlyú bajnok, Stipe hét napig nem bunyózhat biztosan, de maximum 60 napig eltilthatják a versenyzéstől, ha a bal szeme köré nőtt pukli nem javul. Cormier ugyanezt a 7 nap kötelező "eltiltást" kapja, ezt megtoldották még 45 nappal a TKO-s veresége miatt.

Anthony Pettis sokkal rosszabbul járt, jobb arckoponyája és az egyik lábfeje törhetett el Nate Diaz ellen, neki fél évet kell kihagynia.

Paulo Costa is eltörhette az egyik lábfejét Yoel Romero ellen, valószínűleg ő is 180 napos eltiltást kap, bár menedzsere szerint nem volt törés, így ezt az ítéletet még visszavonhatják.

Úgy tűnik, Yoel jobb bordáját megrepesztette Costa egy rúgással, mert 180 napos potenciális eltiltást kaphat emiatt a dokiktól.

Rajtuk kívül még hárman kaphatnak fél évet: Derek Brunson, Gabriel Benitez és Sodiq Yusuff.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá