Daniel Cormier bocsánatot kért, amiért kikapott
MMA

Daniel Cormier bocsánatot kért, amiért kikapott


Álomba illő volt, ahogy "DC" felment félnehézsúlyból a király kategóriába, és azonnal leütötte minden idők legdominánsabb nehézsúlyú UFC-bajnoka, Stipe Miocic fejéről a koronát.

Álomba illő.

Az álomnak most hétvégén szakadt vége, Cormier nem tudta megismételni a bravúrt, bár elég közel járt hozzá a pontozólapokon. De mint tudjuk, nem a részeredmény, hanem a végeredmény marad fent az örökkévalóságnak.

Daniel az Instagramon üzent a rajongóinak, miután kicsit megemésztette a keserű vereséget. Hát, elég meghatóra sikeredett:

“Eltelt pár nap, és alig bírom kifejezni, mennyire csalódott vagyok. Annyira sajnálom, hogy csalódnotok kellett bennem. A feleségemnek és a gyerekeimnek: sajnálom, hogy látnotok kellett ezt, sosem akartam, hogy lássatok ilyesmit, és a fájdalom, amit a szemeitekben láttam, összetöri a szívem bármikor, amikor eszembe jut. Az edzőimnek: bocsánatot kérek, nagyon értékelem a munkát és az időt, amit rám áldoztok. A rajongóimnak: köszönöm szépen a szeretetet és a támogatást, amivel végigkísértetek engem a karrierem során.

Stipe Miocic-nak és csapatának: gratulálok az óriási győzelemhez, nagy szíved és akaraterőd van, te vagy Cleveland definíciója. Dana White-nak és a UFC-nek: köszönök mindent, amit értem és a családomért tettetek.

Ez eléggé úgy hangzik, mint egy visszavonulási beszéd, de nem az:

“Amint döntök, arról tájékoztatni foglak benneteket. Lenyűgöző utazás volt hamarosan döntök a hogyan továbbról. Szeretlek titeket, üdv, DC."

Valójában ez a vereség szerintem inkább a folytatás, mint a visszalépés felé tereli DC-t. Simán szóban forog egy trilógia Stipe-vel például.

Meglátjuk.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá