Fél éven át tartó titkolózás után leplezte le magát Daniel Cormier, meg kellett műteni decemberben!
MMA

Fél éven át tartó titkolózás után leplezte le magát Daniel Cormier, meg kellett műteni decemberben!


Daniel Cormier pár napja tért vissza a hírek vérkeringésébe azzal, hogy visszavágót ad Stipe Miocicnak.

Az egykori félnehéz, jelenlegi nehézsúlyú UFC bajnok gyakorlatilag hónapokon át cicázott Stipe Miocic-csal, de végül tartotta magát ahhoz amit ígért pár hónapja.

DC elmondta, hogy ha nem jönne össze a Brock Lesnar elleni mérkőzés, visszavághat neki a horvát származású tűzoltó, a UFC történetének talán legjobb nehézsúlyúja.

Nos, közel egy évvel azután, hogy Brock Lesnar a UFC 226 főmeccsét követően behaladt a ketrecbe és jókorát taszított a Miocic sikert élvező Danielen, a dologból pedig nem lett semmi, így állunk most:

Lesnar megint visszavonult, a 10-14 éves korosztályt szórakoztatja a WWE berkein belül, nem kell arra figyeljen, hogy ne pössentsen olyat, amitől kiolvad a mintavételes csésze alja. A legfőbb indok pedig ez:

Nem kapott meg egy olyan UFC szerződést, mely még Conor McGregor igényeit is picit felül tudta múlni.

Cormier a UFC 230-at mentette meg, az akkor hozzá hasonlóan összetákolt Derrick Lewis ellen, hiszen a Madison Square Gardenben még egy Valentina Shevchenko – Sijara Eubanks főmeccs is kinézőben volt, mely maga lett volna a szégyen is gyalázat.

DC keze, hüvelykujja akkor is sérült volt már, a gála előtti sajtótájékoztatón majdnem elesett egy kábelen, továbbá a meccs reggelén akkorát tüsszentett, hogy kiugrott egy csigolya a hátában.

Erről beszél most:

”Az ok amiért nem harcoltam márciusban az, hogy meg kellett műttetni a hátamat decemberben. A Derrick elleni meccs előtt egy tüsszentés során a hátam összeszakadt. Annyira rémes volt egy hét-két héttel később már, hogy már a csípőm is fájt. Elmentem Milwaukeeba, az volt az utolsó FOX gála, az én utolsó munkanapom is nekik, még ha a csípőm már akkor idegesítően fájt is.”

A horror rész innen jött:

”Próbáltam volna Cain-nek segíteni felkészülni Francis Ngannou ellen, de semmit nem tudtam csinálni, a következő reggelen már járni se tudtam. Deron Winn-nek kellett kivinnie az autómig, hogy el tudjak menni az orvoshoz. Rémes volt. Szóval ez történt. Nem kellett volna kiállnom Lewis ellen, akkor tudtam volna márciusban harcolni.”

Cormier nagyon ügyesen titkolta ezt az esetet, hiszen még februárban a Yahoo Sportsnak adott egy interjút, melyben utalt ugyan hátproblémáira, de azt mondta, nem lesz szüksége műtétre.

Két hónappal azután, hogy már túl volt rajta.

DC nem mellesleg Jon Jones ellen fogja befejezni karrierét, amennyiben Stipe Miocic ellen másodszor is sikert arat.

Nem jöhet elég gyorsan a UFC 241.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá