Fedor nem aggódik Mir gyarapodása, vagy Chael Sonnen trash-talkja miatt

Fedor nem aggódik Mir gyarapodása, vagy Chael Sonnen trash-talkja miatt


Ugyan mindketten túl vannak már pályájuk csúcsán, mégis nagy érdeklődés övezi Frank Mir és Fedor Emelianenko hétvégi összecsapását.

Fedor megszokott orosz tolmácsa révén szólalt meg egy telefonos interjúban, amiből most kiemeljük a legjobb részeket.
”Nem igazán izgat bármi, amit Chael Sonnen mondott rólam. Majd beszélünk vele és róla is, amennyiben Miren túl leszek. Aztán ha ez Isten akarata, akkor szembeállok Chael Sonnennel.”

Sonnen még a Wanderlei Silva elleni meccsét követően hívta ki az orosz legendát, több alkalommal is tiszteletlenül(a tőle megszokott módon) nyilvánult meg róla azóta is.

Fedor kitért még Frank Mirre is természetesen, mert nyilván ő is észrevette azt, amit Mir tegnap be is vallott, hogy bizony kicsit megnőtt két éves kényszerpihenője alatt.
”Mikor Frank és én találkoztunk, észrevettem, hogy megnőtt. Nagyobb lett. Nehezebb. De nem látok ezzel kapcsolatban semmi problémát. Nem nagy dolog ez számomra, a karrierem alatt több alkalommal is harcoltam méretesebb ellenfelekkel.”

Tegyük gyorsan hozzá, hogy Mir egy tegnapi interjúban elmondta, valóban 300 font fölött is járt, tavaly nyáron!

Fedort megkérdezték még arról, hogy az az állítólagos problémája, miszerint a ketrec helyett a ringben él jobban, megvan-e még, hogyan bekkeli ezt a problémát.
”Az egész felkészülésem ketrecben végeztem, sparringtól kezdve mindenen át ketrecben csináltuk végig. A ringben és a ketrecben is komfortosan érzem magamat, nem probléma ez.”

Tegnapi cikkünkben
Frank Mir egyenes utat lát a címig Fedor Emelianenko hétvégi legyőzése esetén
meglebegtettük, hogy mi lett volna ha minden idők legjobb, meg TOP 5 legjobb nehézsúlyúja 2004 körül találkozik, Fedor sem maradt ki a nosztalgiázásból:
”Frank 2004-ben már UFC bajnok volt, én pedig a PRIDE-ban szerepeltem. A rajongók azóta vágynak erre az összecsapásra. Nagyszerű gála és nagyszerű harc lesz ez nekem.”

Mit gondoltok ki lehet az esélyesebb?

Vasárnap hajnalban megtudjuk!


Szólj hozzá