Élete egyik legnagyobb tragédiája érte Jessica-Rose Clarkot a felkészülése kellős közepén
MMA

Élete egyik legnagyobb tragédiája érte Jessica-Rose Clarkot a felkészülése kellős közepén


Kirabolták Jessica-Rose Clark lakását, a cicáját is megölték.

Egy harcra felkészülni alapból óriási lelki és szellemi megterhelés, de ha ezt nehezítő körülmények is hátráltatják, az egy hatalmas gombóc mindenki torkában.

Jessica élete legnagyobb harcára készül légsúlyban, a visszatérő Paige Van Zant ellen, de szomorú hírekkel szolgálhatunk erről. Szegény lány lakását feltörték, felforgatták a lakótársa és az ő összes ruháját, cipőjét elvitték.

A rohadékoknak sajnos ennyi nem volt elég, a cicáját is durván bántalmazták, szegény állat olyan sérüléseket szenvedett, hogy el kellett altatni.

További értékek is hiányoznak, DVD-k, videójátékok, televíziók, gitárok is a mocsadék banda kezei közé kerültek, akik két autóval követték el a rémtettet. Két férfi és egy nő a gyanúsított.

Clark tehát ezzel az óriási lelki nyomással is el kell tudjon számolni, miközben a UFC talán legféltettebb szépsége ellen készül.

Rendkívül sajnáljuk a történteket, ha esetleg egy gofundme vagy hasonló oldal indulna a károk enyhítésére azt kitesszük a kommentek közé, hátha valaki közületek néhány dollárral segíteni szeretne a lányon.

Szólj hozzá