Ezt nem hiszed el: a bemelegítés során sérült le egy bunyós a hajnali UFC-gálán
MMA

Ezt nem hiszed el: a bemelegítés során sérült le egy bunyós a hajnali UFC-gálán


A UFC-nek nincs túl sok szerencséje a UFC Vegas 19 gálával. Nem elég, hogy Rafael Alves minden idők legszarabb mérlegelését hozta össze és emiatt le kellett mondani a bunyóját, egy meccset akkor kellett lemondani, amikor egy bunyós már az Octagon felé sétált.Bocs, Jorge Masvidal, de már nem a tiéd minden idők leggyorsabb UFC-s meccse! :DD

Chas Kelly már a ketrecben várta Jamall Emmers-t, amikor bejelentették, hogy Emmers háta annyira begörcsölt, hogy nem tudott kisétálni sem a küzdőtérre. Soha sem volt még ilyen.

Luis Pena meccsét szintén - majdnem - az utolsó pillanatban kellett lemondani, ellenfele, Drakkar Klose csapatában ugyanis találtak egy covidost. Ez összesen 3 meccs lemondást jelent 24 órán belül.

Duuurva!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá