Észbontóan durva repülőtérdes KO-val győzött Jose Aldo kick-boxedzője (videó)

Észbontóan durva repülőtérdes KO-val győzött Jose Aldo kick-boxedzője (videó)


A tréner két év kihagyás után tért vissza a ringbe – ez nagyobbat nem is szólhatott volna.


A WGP 35 gálájának főmeccsén Emerson Falcao-nak mindössze 98 másodpercre volt szüksége a látványos győzelemhez. A brazíliai Fortalezában rendezett eseményen Oscar Vera-t nyomta le egy elképesztő repülő térdessel.
Falcao Jose Aldo kick-boxedzője. Két év kihagyás után tért vissza a ringbe egy lábtörés miatt, a lábadozás ideje alatt három műtéten esett át. Sebhelyesarcúval - UFC pehelysúlyú bajnokával - a Nova Uniao-nál edzenek együtt Rio de Janeiro-ban.

Ez ugyan nem címmeccs volt, de legközelebb címet véd kis-könnyűsúlyban (142.1 font) a számunkra vicces nevű Anderson Buzika ellen, aki Guilherne Sanchos-t győzte le egyhangú pontozással a köztes bajnoki övért.

Falcao neve még onnan lehet ismerős, hogy a Shooto 45-ön elvileg Julianna Velasquez-zel bunyózott volna az első hivatalos férfi-nő MMA-meccsen. A bejelentés nem kis felháborodást keltett, azonban az egész csak egy pr húzás volt, hogy felhívják a figyelmet a családon belüli erőszakra.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá