Engedd, hogy beszambázzon a retinádba a fiatal Khabib sambo meccse

Engedd, hogy beszambázzon a retinádba a fiatal Khabib sambo meccse


Jóval azelőtt, hogy a UFC-be került volna, Khabib Nurmagomedov szambózott. Méghozzá kitűnően: kétszeres világbajnok a sportban.

A YouTube ajánlórendszere egy ritka Khabib bunyót dobott fel nekem, úgy gondoltam, ezt látnotok kell nektek is:Mint azt jól látni, a dagesztáni rengeteget fejlődött bokszban azóta, de lábmunkája, robbanékonysága már akkor ott volt a toppon. Ilyen háttérrel nem csoda, hogy kivételesen jól szerepel MMA-ban is. Nem véletlenül jött össze az a 28-0. De azért furcsa volt látni, hogy a földön háttal fekve volt Khabib.

Ha már itt tartunk, mutatom Khabib élete első és egyetlen vereségét is, amit Magomed Ibragimov (igen, a Magomedov elég népszerű név volt akkoriban) ellen szenvedett el 17 éves korában, egy világbajnokság döntőjében:Legyőzője egyébként szintén próbálkozott MMA-val, csak milliószor kevesebb sikerrel, 9-7 mérleget bunyózott össze.

Hát igen. Azért esünk a verembe, hogy megtanuljunk kimászni belőle.

Egyébként Khabib korunk Midász királya, ugyanis minden, amihez hozzáér, arannyá változik. ARB-ben (Army Hand-to-Hand Combat) például Európa-bajnoki címet ért el, Pankration-ben szintén. Továbbá, 2012-ben no-gi grappling-ben is világbajnok váltósúlyban, ezt a címet az ADCC-ben is megszerezte még ugyanebben az évben. Judo-ban elérte a fekete övet, és persze ő a UFC vitathatatlan könnyűsúlyú világbajnoka is rekord nyereségszériával a háta mögött.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá