Elvileg rendben van Tony Ferguson, még az orvosok szerint is... de őszintén, ki hiszi ezt el?
MMA

Elvileg rendben van Tony Ferguson, még az orvosok szerint is... de őszintén, ki hiszi ezt el?


Egy jó, de elég hihetetlen hírt tudunk hozni nektek.

Alig egy hónappal ezelőtt Tony Ferguson felesége távoltartási végzést kért, az egykori (átmeneti) könnyűsúlyú bajnok ellen.

Srácok, lehet, hogy Tony Ferguson megőrült


A rendkívül bizarr és szomorú eset úgy tűnik jó véget érhet, hiszen El Cucuy tegnap maga számolt be arról, hogy megfelelt az orvosi vizsgálatokon.”Átmentem a vizsgálatokon. Izgatott vagyok, hogy visszaszerezzem a UFC bajnoki címemet, melyet egy sérülés miatt vettek el tőlem. Khabib inaktív, meg kellene fosztani őt is. Egy szuperfight köztem és Khabib között az, amit a rajongók akarnak.”

Pár nappal ezelőtt maga Khabib is jókívánságait küldte Tonynak, szép és méltató szavakkal illette.

”Igen ez egy nagyszerű harc volna. Az egyik, ha nem a legjobb. Ezt mondták a UFC emberei is, mert ők figyelik, ki mit beszél az interneten. Remélem minél hamarabb visszatér.”

A ”figyelik ki mit beszél az interneten” egy fricska volt azzal kapcsolatban, hogy a két dráma király, Conor McGregor és Khabib a múltkor már olyan személyeskedésbe mentek át a twitteren, amitől már én a visszavágót se akarom látni közöttük.

Pici személyes adalék:

Tony mióta kezelés alatt van, egy szikrát sem változott.

Ugyanolyan bizarr módon közösségi médiázik mint eddig, gyakorlatilag az én bizodalmam a gyógyulásával kapcsolatban NULLA.

Bár elvileg a probléma gyökere csak annyi volt, hogy elkezdte nem szedni a gyógyszereit, amit már az évtized eleje óta magához kellett vennie minden nap.

Elhisszük?


Szólj hozzá