Első videóüzenetét küldte Robert Whittaker, életmentő beavatkozását követően!
MMA

Első videóüzenetét küldte Robert Whittaker, életmentő beavatkozását követően!


Mindenekelőtt, drágáim:

Láttam pár mondatot, hozzászólást, olyan kijelentésekkel, hogy ”Whittaker megijedt” vagy ”Whittaker beszart Gastelumtól”...

E rétegnek üzennék két dolgot. Robert Whittaker egy naptári év alatt lenyomott 50 percet, 2x5 menetet Yoel Romero ellen. Első esetben fél lábbal, másodikban pedig fél kézzel.

Csináljátok utána.

A pedig a következő. Gastelum gyakorlatilag csak leprával nem rendelkezett a meccs előtt, kelések, kiütések borították, két lábon járó petri csészeként érkezett meg a Fight Weekre.

Whittakert pedig ugyanaz a staphylococcus vírus ölte meg majdnem egy éve, ami miatt valószínűleg a mostani sérve is kijött, meggyengült hasfala végett.

Szerencsétlen Robert első instagram üzenetében az alábbiakat mondta:

”Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni a barátaimtól, családomtól és rajongóktól, akik azért jöttek, hogy engem lássanak. Bélcsavarodásom lett egy belső hasfali sérv miatt sajnos. Harcoltam az orvosokkal, hogy engedjenek ki a kórházból, amíg azt nem mondták, elhalhat a belem azon része, amely csavarodott és ez halállal is járhat. Az egészségemre kellett tekintettel lennem, nagyon sajnálom srácok... Elnézést Gastelumtól amiért nem tudtam egy show-t adni neki, felkészülve érkezett ide messziről.”

Robert már tavaly is kiesett a szinte csak köré szervezett gáláról, a UFC 221-en Luke Rockhold lett volna az ellenfele, de akkor egy staphylococcus fertőzés bárányhimlővel keverve szintén hasi tájon, szinte a halál torkába lökte a 185 font királyát.

”Ti tudjátok legjobban, hogy minek kell történnie, hogy visszatartson az oktagonból. Nagyon köszönöm a támogatást, az üzeneteket, legközelebb még keményebben próbálkozom majd és a lelkemre, hogy nagyszerű show-t fogtok kapni. Jobb leszek mint valaha. Visszatérek.”Whittaker egy dologról nem beszélt, hogy mégis mikorra várható esetleges visszatérése. Dana White 4-6 hetes gyógyulást jósolt.

Józan paraszti ésszel ha a 6 hetes verziót vesszük, két hónap míg formába jön, és még két hónap camp-ben...

Fight Week. Talán.

Adesanya és Gastelum addig meg rendezhetnék, hogy ki az első számú kihívó... De teljesen érthető lenne, ha levennék a címet Robertről, így felesleges találgatni.


Szólj hozzá