Először szólalt meg Dustin Poirier, a Nate Diaz elleni visszalépése óta
MMA

Először szólalt meg Dustin Poirier, a Nate Diaz elleni visszalépése óta


Hét elején ventilátorba való kakkantásként csapott arcon minket a hír, miszerint Dustin Poirier nem állhat ki Nate Diaz ellen a UFC 230-on.

Nate ellen Jorge Masivadalon kívül szinte senki sem ajánlotta fel, hogy vállalná a csere-ember szerepet, hiszen mindenki tudván tudja, a fiatalabbik Diaz most már fivéréhez egykoron mérhető dívát alakít.

Diazt a UFC azonnal kivette a gáláról, aki ezt megelőzően sem volt teljesen biztos abban, hogy mit akar, milyen súlycsoportban, meg egyáltalán kiáll-e a Madison Square Gardenben.

Poirier csak most szólalt meg, de megnyilvánulása reményre ad okot, mert pozitív kilátásokkal kecsegtet a dolog.”Kisebb bökkenők mindig akadnak... Jövő héten Los Angelesbe utazok, hogy differenciáldiagnózist kérjek a sérülésemről, legyen egy idővonal arról, mikor térhetek vissza. Alig várom, hogy újra harcoljak. Mindenkinek köszönöm a támogatást!”

A sérülés pontos típusa és fajtája tehát még nem ismert, de biztató lehet, hogy jövő héten már lehet fog tudni mondani valamit.”Mindenkit értesíteni fogok! Jövő héten híreim lesznek majd.”

A UFC 230 sokadik módosításán ment át a héten, úgy néz ki beton-biztos Daniel Cormier címvédése Derrick Lewis ellen, továbbá a középsúly bemozgatását célzó meccsek sem lesznek épp gyengusok.

Remélhetőleg Poirier minél hamarabb visszatérhet, bár kizártnak tartom, hogy Nate Diaz ellen tegye azt, mert utóbbi ismét parádés kijelentést téve elmondta, Khabibra pályázik.

Mindezt úgy, hogy majd három éve nem harcolt 155 fontban, azóta meg 1-1 a mérlege váltósúlyban, aminek már több mint két éve...

Realitásérzék level 9000.


Szólj hozzá