Előkerült egy videó az 53 éves Mike Tyson edzéséről: dobni fogsz egy hátast

Előkerült egy videó az 53 éves Mike Tyson edzéséről: dobni fogsz egy hátast


Mike "Iron" Tyson 53 éves korában úgy döntött, hogy ismét edzeni kezd, mert szeretne visszatérni a ringbe. Nem viccelünk, itt a bizonyíték.

Minden idők egyik legjobbja még csak pár hete kezdett el újra edzeni. Korábban nyilatkozta, hogy a boksz már réges-rég nem az élete része, nem szokott edzeni.

Namost. Előkerült egy videó az edzéséről, aminek láttán leestünk a székről:Tyson még mindig hihetetlenül gyors. Persze kérdés, vajon ezt a gyorsaságot hány meneten keresztül tudná produkálni, de hát ismeritek: ha Tyson meccséről késtél pár percet, bánhattad, mert addigra már biztosan kiütötte az ellenfelét.

Annak ellenére, hogy sokan azt mondják, még mindig feltörölné a padlót Tyson Fury-val, Anthony Joshua-val és Deontay Wilder-rel is, Mike azt mondta, jótékonysági, bemutató meccseken szeretne részt venni, ezeken pedig senki sem szokta komolyan venni a bunyót. De azért nem simogatják a bokszolók egymást, inkább sparringolnak.

Sparringból pedig van lightos és kemény verzió is, nem tudjuk, Mike melyiket szereti, de lenne 1-2 tippünk.

Szerintetek mi lesz ebből?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá