Bréking: Mike Tyson újra edzésben, visszatér!

Bréking: Mike Tyson újra edzésben, visszatér!


Az 53 éves Mike Tyson (50-6, 44 KO) 15 éves kihagyás után döntött úgy, hogy visszatér a szorítók közé. Minden idők egyik legjobb bokszolója az Instagramon árulta el, hogy komoly edzésekbe kezdett: kardiózik, zsákol, súlyokkal edz azért, hogy jó formában bokszolhasson jótékonysági mérkőzéseken.

Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bokszvilágbajnoka nemrég azt nyilatkozta, teljesen megváltozott, a régi, agresszív énje már a múlté, de nagyon hiányzik neki a régi önmaga, tiszta depressziós emiatt. Az edzések és a meccsek remélhetőleg újra jó kedvre derítik.

Szintén nemrég került fel a netre egy videó, ahol egy srácot tanítgatott bokszolni, és hát mélyebbre esett az állunk attól a formától, sebességtől és erőről amit mutatott, mint az arcmászó vére a Nyolcdik utas a halál-ban:Nem rizsázok többet, következzenek Tyson szavai a már említett Instagramos interjúból:

"Pontütő kesztyűket ütlegeltem a múlt héten, és kemény volt, teljesen bedurrant a testem, durva izomlázam lett. Mostanában újra edzem, próbálok visszatérni a ringbe, szerintem lenyomok pár jótékonysági bunyót, hogy újra formába kerüljek és hogy pénzt tudjak gyűjteni 3-4 menetes meccseken az olyan hontalan drogfüggő anyabaszóknak, amilyen én is vagyok."

Minden idők legfélelmetesebb bokszolója pontosan leírta, milyen edzéstervvel kezd újra (ha majd te is 53 éves leszel és nagy kihagyás után térsz vissza, még jól jöhet ez a cikk):

"Két órát kardiózok bringán és futógépen, aztán kisebb súlyokkal nyomok összesen 250-300 ismétlést. Ez után boksz megy, 25- 30 percig ütlegelem a pontütő kesztyűket. Az egész testem fáj, olyan, mintha három srác rúgta volna szét a seggem egyszerre. De kezdek jobb formába kerülni, a kombinációk is egyre jobban mennek."

Pár napja Mike edzője, Jeff Fenech azt mondta, Tyson még ma, ennyi idősen is szarrá tudná verni a nehézsúlyú elitet, Deontay Wilderrel, Anthony Joshuával és névrokonával, Tyson Fury-val egyetemben:

"Az ökölvívás már nem olyan, mint régen. Garantálom, ha Mike Tyson hat hétig edzene, egy perc alatt kiütné Wilder-t."

Kibbbaszottul badass!!!!!!!!!!!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá