Elfelejthetjük Nick Diazt, Gilbert Melendez múlt heti kijelentése után most maga az idősebbik Diaz szólalt meg!
MMA

Elfelejthetjük Nick Diazt, Gilbert Melendez múlt heti kijelentése után most maga az idősebbik Diaz szólalt meg!


Ugyan Jorge Masvidal ellen hetekig össze volt boronálva a UFC 235-re Nick Diaz, természetesen a szokásos módon a nagy visszatérésből nem lett semmi.

Nicket felmentették egy bírósági ügyben is, melyben egy nő koholt vádakkal illette, hogy erőszakot alkalmazott vele szemben.

Viszont aki követi közösségi média felületein, láthatja, Nicket végleg elnyelte Las Vegas, az elit csöcsbárok, bulik, az alkohol és drogok (nem a zöld) világa.

Egy elég lecsúszott alak lett belőle, akiről a múlt héten már a múlt héten egyik közeli barátja, Gilbert Melendez is kijelentette, visszavonult.

Melendez Nate Diaz kapcsán optimistábban nyilatkozott, a fiatalabbik Diaz keményen edz még mindig, de már őt sem láthattuk közel három esztendeje az oktagonban.

Hovatovább, egykor tervezett ellenfele, Dustin Poirier azt állítja, Nate már az ő sérülése előtt visszalépett a UFC 230-től.

Conor McGregor tegnap ugyan belengette a Nate trilógiát a UFC 237-re, felbuzdulva Anderson Silva próbálkozásán, Nick Diaz kimozdítására, ne vegyük komolyan, mert már nem McGregor használja a twitterét.

Nick egy instagram sztoriban elég lehangoló módon a következőt mondta:

”Faszom az egészbe. Nem akarok bántani senkit. Csak bulizni!”Nick 2015 januárjában harcolt Anderson Silva ellen egy rémes meccsen, melyet mindenki elvesztett, mert Silva szteroiddal bukott a meccs után, Nick pedig fűvel, melynek eredetileg egy öt éves eltiltás volt az ára.

Pedig még a celebvilág is hogy melléállt, emlékszem még Cher is tweetelt az érdekében, hogy Nevada enyhítsen a büntetésén.

Nick pedig igazi jellemként, ki is ült az öt évből négyet, így, hogy most már szinte biztos, hogy nem láthatjuk többé harcolni.

Szomorú mikor valaki így elkallódik...


Szólj hozzá