Éjfél előtt jön a PFL, benne Fabricio Werdummal és Kayla Harrinsonnal
MMA

Éjfél előtt jön a PFL, benne Fabricio Werdummal és Kayla Harrinsonnal


Fabricio Werdum, a UFC egykori bunyósa a mai napon debütál új otthonában, a PFL-ben. Ellenfele a 6-2-es mérlegű Renan "Problema" Ferreira lesz, a Noguiera csapat tagja, és 203 centi magasságával emelkedik ki a mezőnyből.

A gálán összesen 10 mérkőzést rendeznek, egy kivétellel minden meccs a nehézsúlyban zajlik majd.

Duplán megéri, mert Fabricio-ék mérkőzése előtt a tavalyi könnyűsúlyú torna győztese és a kétszeres olimpiai bajnok judós Kayla Harrison ugorhat neki kihívójának, Mariana Morais-nak. Megjegyeznénk, ez akkora bitang nagy súlycsoport, hogy a UFC-ben nem létezik ilyen, de még női pehelysúlyú divízió sincs nagyon, szóval egész nyugodtan nevezhetnénk női nehézsúlynak is.

A gálát ezen a linken nézheted, alant pedig láthatsz egy Embedded-re hajazó klipet, meg egy PFL 3-at bemutató videót, amelyben fel fog tűnni két ismerős arc :)

Magyar idő szerint csütörtökön 23:30-kor kezdődik a rendezvény, ami azt jelenti, hogy Werdum meccsére olyan 3-4 óra körül kerülhet sor. Ez utóbbira azért nem vennénk mérget, csak egy becsült időpont. Aki biztosra szeretne menni, az inkább már éjjeli 2-től figyelje az eseményeket.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá