Együtt edz a boksz, valamint a UFC legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka

Együtt edz a boksz, valamint a UFC legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka


Vitor Belfort, a UFC legfiatalabb bajnoka nagy büszkén (nem csodálkozunk) mutatta be az instán, hogy vele készül minden idők legjobb visszatérésére a bokszlegenda, Mike Tyson.

Sajnos ezúttal nem egy olyan überbrutál edzésvideót kaptunk, mint ez, hanem csak egy rövid szösszenetet, de azért ezt is kötelező megnézni, hiszen látni rajta, hogy Tyson szinte napról napra jobb formában van:Vitor Belfort 19, Iron Mike pedig 20 évesen lett nehézsúlyú világbajnok. A brazil szerint Tysonnak elkél a segítség, mert az az edzésmódszer, ami működött neki 20-30 éves korában, most már nem lesz ugyanolyan hatásos. Belfort – aki szintén a visszatérésére gyúr, hiszen a ONE Championship leigazolta őt – azt mondta, szeretne egy közös performanszt Tysonnal a WWE-ben.

Hogy ez most mégis honnan jött? Nos, Tyson nemrég szerepelt az All Elite Wrestling pankrátor show-jában (évekkel ezelőtt a WWE-ben nyomott le egy műsort, szóval nem idegen neki ez a pálya SEM):Itt még nincs vége a napi Mike Tyson adagodnak. Ugyanis korábban megírtuk, hogy a BKFC Wanderlei Silva-val akarja őt összehozni, ezt azonban most sajnos cáfolta Wandy menedzsere. Bár Silva azt mondta, 10 millió dolláros szerződést ajánlott neki a BKFC a Tyson elleni bunyóért, Rafael Cordeiro nyilatkozata alapján erre nagyon kis esély van:
"Tyson kesztyűkben fog visszatérni, nem puszta ököllel. Sem Silva, sem ő nem hívott fel engem, szóval én nem tudok róla, hogy bunyóznának egymással."

Wandy is a BKFC-nél van, de még nem debütált a promóciónál. Ezzel a viszonylag friss képpel zárnánk sorainkat: 

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá