Wanderlei Silva-val akarja összehozni Tyson-t a BKFC

Wanderlei Silva-val akarja összehozni Tyson-t a BKFC


Azt már korábban is elújságoltuk nektek, hogy Mike Tyson visszatérésére úgy rátapadt a puszta öklű ökölvívással foglalkozó BKFC, mint tyúk a takonyra.

Most kiderült az is, hogy szerencsétlen Wanderlei Silva-t dobnák oda neki 20 millió dollárért. Iron Mike-nak fontos a pénz, hiszen azt mondta, jótékonykodási célból szeretne visszatérni, ugyanakkor szinte kizárt, hogy apait-anyait beleadjon a meccseken, mert bemutató meccseket vív majd, azok pedig még talán a sparring-nál is lightosabbak szoktak lenni.

A BKFC főnöke, David Feldman szerint "A Baltás Gyilkos" jó ellenfél lenne Tysonnak:
"Mindegy, hány éves, Silva mindig veszélyes, és szerintem ez egy érdekes párosítás lenne így, jobb, mint a Tito Ortiz vs. Tyson."

Húsz milka sok pénz, de mivel az ökölvívás világában sokkal több a lóvé, valaki biztosan rá tud licitálni erre az összegre. És mivel jótékonysági meccsekről lesz szó, bármilyen furcsa is, de számít a pénz. Silva egyébként pontosan 10 évvel fiatalabb, mint Mike.

Mindezek ellenére Tito azt mondta, Tyson-ék már megkeresték őt (érted, Tysonék őt), hogy összehozzanak egy közös bunyót:


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá