Egy újabb brutális MVP-finis született a Bellator 292-n, 26 másodperc alatt!
MMA

Egy újabb brutális MVP-finis született a Bellator 292-n, 26 másodperc alatt!


Növényi Norbi csapattársa és jó barátja, Michael "'Venom" Page (21-2), a világ egyik legjobb is szerepelt a Bellator 292-n, amelynek főmeccsén Usman Nurmagomedov nyugdíjba küldte Benson Hendersont.

MVP ellenfele Goiti Yamauchi volt, aki legutóbb Neiman Gracie-t is TKO-zta és aki három mérkőzéses nyerő szériában állt neki a csatának.

A bunyó 26 másodperc alatt ért véget, egy újabb elképesztő MVP-style finissel. A 35 éves kiválóság akkorát rárúgott Yamauchi térdére, hogy a japánnak súlyos sérülése lett azon a területen, ami miatt azon nyomban fel kellett adnia a mérkőzést. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

totaldamage (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


Page már nem először disztrójolja szanaszét az ellenfelét, 2016-ban például behorpasztotta egy repülő térdessel Evangelista Santos koponyáját (!):A Douglas Lima elleni KO-s veresége óta Michael már 8 bunyót lerendezett, ebből 7-et meg is nyert, mindössze Logan Storleytől kapott ki megosztott pontozással egy váltósúlyú bajnoki címmérkőzésen, amit neki is oda lehetett volna ítélni.

A friss finist immár 1,2 millióan látták csak az Instagramon, és sok fightertől váltott neki elismerő reakciókat:"Az a rúgás... a térde!!! MVP eltörte a térdét egy rúgással. Sosem láttam még ilyet." – írta Corey Anderson.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá