Eddig tartott a liverpooli McGregor, Soren Bak leiskolázta Paddy Pimblettet!

Eddig tartott a liverpooli McGregor, Soren Bak leiskolázta Paddy Pimblettet!


Ugyan az első menetben még Paddy Pimblett volt a domináns erő, sikeresen le is merítette magát a meccs hátralévő 20 percére.Soren Bak nagyszerűen állt fel Pimblett szinte már Mátrixba illő grapplingje alól.Ez alatt azt kell érteni, hogy szinte senki a világon nem tudja úgy használni a ketrecet, mint Paddy.A lendületvételek, forgást segítő, de szabályos lépések és elrúgások csodálatos első menetet hoztak, a hazai pályán harcoló Pimblettnek, de a hős Bak volt, aki hosszú másodperceken át állta a sarat fojtásban.

Pimblett a nagy erőkifejtés miatt láthatóan fáradtabban jött ki a második menetre, Bak pedig szép lassan elkezdte megfordítani a meccset.

Félidőben Pimbletten már látni lehetett a minimális tanácstalanságot, csak ment volna előre állóharcban, elmaradtak a tőle megszokott flying armbar vagy triangle kísérletek.

Bak ha a legrosszabb forgatókönyvet vesszük 10-8-ra elveszítette az elsőt, de a negyedikre már egyenlő volt a meccs és a fordítás is megtörtént az utolsó öt perc előtt.A hírhedt Echo Arena közönsége hallhatóan nem élvezte kedvencük szenvedését, de a hazai pálya esetleges lejtése, részrehajlása miatt Bak kénytelen volt az utolsó erejével mindent beleadni, hogy kiüsse Pimblettet és ne a bírók mentsék döntetlenre a találkozót.

GNP-vel próbálkozott amit Baddy még bírt, de második darálóból már csak a meccs végét jelző duda mentette meg.

Bak a meccs után megjegyezte, 2 hét szabadságra megy és az egyetlen ember akinek utána felveszi a telefont, az Dana White.

A gála többi meccse sem volt utolsó, bár a Rocky Balboa momentum elmaradt Mick Stanton számára. Stanton ugyanis váltósúlyúként érkezett a gálára, de mivel a középsúlyú bajnok Lee Chadwick nem tudott bemérni, feltették a német Jonas Billstein ellen a 185 fontos címmérkőzésbe.

Stanton mindent megpróbált, de tapasztalatlansága továbbá méretbeli hátránya miatt is egy menet alatt kapitulált.Jack Grant szintén egy menet alatt bedarálta finn ellenfelét, nézzétek a könyöksöket.A UFC veterán Nicolas Dalby is megszerezte első győzelmét több mint három évet követően, egy bődület fejrúgás után elaltatta az olasz Roberto Allegrettit.A főkártyát indító meccs döntetlenre végződött úgy, hogy Tim Barnett-től a harmadik menet végén levont egy pontot Marc Goddard, mert többszöri figyelmeztetés ellenére is folyamatosan fogta a kerítést.

Folytatás szeptember végén Walesből, a Cage Warriors 97 ugyanis onnan jelentkezik majd, a hazai sztár Jack Shore lehet a jelenleg koronázatlan harmatsúlyú divízió királya.


Szólj hozzá