Dustin Poirier szerint Nate Diaz csak egy beképzelt kamu-gengszter, aki ki sem mer állni ellene
MMA

Dustin Poirier szerint Nate Diaz csak egy beképzelt kamu-gengszter, aki ki sem mer állni ellene


Nate Diaz ismét kijelentette, eszébe sincs harcolnia.

Borítékolható ugyanis, hogy kizárólag a McGregor trilógia izgatja, vagy szerinte ő lenne a méltó Khabib ellen harcolni, de utóbbi dolog már a nevetségesség határát súrolja, még a nemzetközi média szerint is.

Poirier sérülése miatt Diaz is azonnal kikerült a 230 műsorából, egyetlen ember jött komolyabban felajánlani szolgálatait, méghozzá Jorge Masvidal.

És ugyan becsületére legyen mondva, Diaz meg is köszönte Gamebred tökösségét, de Nate saját szavai szerint is, ”visszamegy turnézni” míg ”a játszma ismét nem lesz férfias”.Ami annyiból áll, hogy (nagyrészt) klubokban jelenik meg, thotok karjai között szívogatni.

Poirier nem hagyta szó nélkül azt sem, hogy Diaz szerint nem is volt sérült csak szimplán megijedt tőle.”Nate, játszmáztál, mondd el mindenkinek. Egy ribanc vagy. Csináljuk meg miután felépültem.”

Dustin őssejt terápiára jár vacakoló csípője miatt, akár már a UFC 231-re is készen állhatna, de a 232 talán még nagyobb durranás lehetne, mint utolsó gála idén.

Még valami:
”Én átlátok ezen a kamu gengszter szaron amit csinálsz Nate, mert egy igazival baszakodsz.”

Dana White elmondta, a UFC kizárólag akkor keresi meg a fiatalabbik Diazt, mikor az jelzi, hogy minden erejével harcolni akar.

Amit pedig, ha végignézünk az elmúlt, több mint két éven, vajmi kevés esély van, sőt.

Hacsak az illető nem Conor McGregor.


Szólj hozzá