Dillon Danis trollkodott, Jake Shields alaposan visszavágott a személyiségzavaros McGregor másolatnak!

Dillon Danis trollkodott, Jake Shields alaposan visszavágott a személyiségzavaros McGregor másolatnak!


Három dolog biztos az életben: Az adó, a halál és az, hogy Dillon Danis a küzdősportok egyik legmegosztóbb és leggyűlöltebb alakja.

A végtelenül nagyképű, Conor McGregort már orrvérzésig másolni próbáló, egyébként fantasztikus jitsus híres rendkívül ostoba, ámbár polgárpukkasztónak szánt kijelentéseiről, egy hónapja már ír akcentussal is ”beszél”.

Ugyanis arrafelé a ”my” szót mindenki ”me”-nek mondja, ahogy ez a nímand is tette egy tweetben. Leírva.

Gratulálunk:A Marcelo Garcia által is seggberúgott Danis tegnap épp Jake Shieldsbe kötött bele, ”ölelgetem a kisfiam” szavakkal kísérve.A baj csupán annyi, hogy Danist Shields megverte azon a jitsu mérkőzésen.

Shields nem volt rest a válasszal:”Elég öreg vagyok ahhoz, hogy az apád legyek és még úgy is könnyedén megvertelek a saját sportodban. A legnagyobb dolog amit elértél az, hogy Conor farkát szopod.”

A veterán Shields aztán elindított egy szavazást is, melyhez számos jitus és MMA harcos is hozzátette a véleményét:”Mi Dillion Danis legnagyobb elért eredménye az életben: Kikapni Jake Shieldstől, Flying kickelve Khabib által, Conor elvitte vásárolni, vagy mikor Marcelo Garcia kirúgta.”

Az első válasz Garry Tonontól jött, aki szimplán saját érdemét tette hozzá a témához:”Az mikor Garry Tonon eltörte a lábát.”

Rafael dos Anjosnak is tetszik a dolog:


Marlon Vera is jót derült Shields, sima 10-7-es közösségi média menetén:Borics Ádám csapattársa Gilbert Burns is beállt Jake mögé, hiszen ott volt mikor Danika kikapott tőle:A legnagyobb poén? Dildódani még meg is fenyegette Shields-et, hogy kiüti, de gondolom Conor rászólt, hogy törölje gyorsan, mert úgy is lett:Shields mérlege 33-11-1, olyan kisebb nevek ellen mint:

Carlos Condit, Yushin Okami, Paul Daley, Mayhem Miller, Dan Henderson, Martin Kampmann, Tyron Woodley, Demian Maia.

Danis pedig 1-0 valami helyi 2-4 kanna ellen, egyetlen MMA meccsén. lol


Szólj hozzá