Derrick Lewis nem akarja úgy abbahagyni, hogy ne történne meg a N'Gannou elleni második meccs!
MMA

Derrick Lewis nem akarja úgy abbahagyni, hogy ne történne meg a N'Gannou elleni második meccs!


Ugyan Junior dos Santos elleni meccse előtt vagyunk még, Derrick Lewis már a jövőbe tekint, egészen pontosan karriere vége felé.

A Fekete Szörnyeteg hétvégén a UFC Wichitai bemutatkozásának főmeccse lesz, mely egy igazi banger lehet, bár... pont Lewis esetében kell kissé óvatosan bánni ezzel a lehetőséggel.

Derrick ha úgy kel fel, hogy nincs a derekába verve két 80-as szög, bárkit bármilyen körülmények között képes megverni.

Ott volt tavaly ilyentájt a Marcin Tybura elleni meccse, KO győzelem miután három meneten át verte a lengyel. N'Gannou elleni meccséről nem beszélünk, de Alexander Volkovot 11 másodperccel a mérkőzés vége előtt bombázta ki úgy, hogy az orosz gyakorlatilag felmosott vele addig a pillanatig.

A Volkov elleni meccs teljesítménye, na meg egy főmeccsre való magas igény pedig címmeccset ért, egy hónappal és fizetős gálával arrébb, Daniel Cormierrel szemben.

DC-nek másfél menet se kellett, hogy kopogtassa Lewist, megmentve ezzel a UFC Madison Square Gardeni gáláját egy totális megszégyenüléstől.

Viszont nem egy rossz ember Black Beast, szeretné jóvá tenni azt a negyed órás ugh... RETTENETET amit Francis N'Gannouval összehoztak tavaly.

Hallgassuk, hogy milyen feltételek mellett:

”Szeretnék újra harcolni vele. Ha címet szerez, akkor kiállok ellene. Jóvá kell tennem a rosszat. Nem vonulhatok vissza anélkül. Legalább egy lövésem lenne ellene! Az istenit, bárcsak meglett volna tavaly! Meglátjuk, hogyan ér véget ez az év.”

A UFC 226 gőzölgő trágyadomb meccse 31 darab ütést eredményezett negyed óra alatt, mindkét harcos részéről, kombináltan együttvéve.

Lewis a hátsérülését hibáztatta, N'Gannout pedig Miocic iskolázása törte meg átmenetileg.

”Le kell ülnöm a seggemre, hogy elsajátítsak valami technikát, mert így nem érdemlem meg azt se, hogy egyáltalán kihívjak bárkit is.”

A rettenet óta N'Gannou nagyon is visszatért, két meccsen két kivégzést mutatott be, Curtis Blaydes és múlt hónapban Cain Velasquez ellen. Nincs kedvem visszanézni, de a két meccs összesített ideje talán nem volt egyetlen perc sem.

Megnéznénk a Lewis – N'Gannou II-t, vagy pedig olyannyira megsebzett az első meccs, hogy inkább más utat kellene keresnie, a meccs szervezőknek?


Szólj hozzá