David Branch szerint Jacaré Souza nem mer kiállni ellene saját hazájában
MMA

David Branch szerint Jacaré Souza nem mer kiállni ellene saját hazájában


David Branch ugyanis kijelentette, hogy Jacaré Souza nem érzi magát biztosnak ellene.

Az ex-WSOF bajnok Branch, tavaly majdnem kicsapta Luke Rockholdot is, de Rockhold nagy comebacket bemutatva végül a második menet végére bedarálta Davidet.

Nem sok mindent bukott akkor, 11 meccses veretlenségi sorozatot mely 2012 óta tartott, akkor is csak Rumble Johnson verte meg úgy, hogy nem tudott bemérni 185-be...

Jacaré néhány napja kicsit, hogy is mondjam, ”érdekeset” tweetelt ugyanis visszavágót akar Gastelum vagy Romero ellen. Másnak nincs értelme részéről.Gastelum egy hónapja verte el, egy hajszálvékony döntéssel, Romero meg hétvégén harcolt Whittaker ellen lol.

Branch lecsapott a tweetre, egyből az hüllő farkára lépve:A UFC felajánlotta a meccset elvileg Szeptember 22-re, mikor is Sao Paulo majd otthont egy Fight Night gálának.

Főmeccs, minden stimmel, de Branch ráhúzta a vizes lepedőt Jacaréra:
”Tisztázni akarom, a UFC ajánlatot tett nekünk egy FŐMECCSRE Sao Pauloban. De Jacaré nem biztos magában.” - Plusz betagelt egy csomó újságírót és véletlen augusztust írt szeptember helyett.

Souza ötödik a rangsorban, Branch hetedik, Thiago Santos hype vonatát fél menet alatt csapta le a sínről még április végén.

Santos nem mellesleg hivatalosan is a beugró ember lett az Adesanya – Tavares meccsre, ahol Brad törött lába miatt bármikor visszaléphet.


Szólj hozzá