Daniel Cormier a Lesnar balhét előre megírtnak nevezőknek üzent: ”Maradjatok csórók.”
MMA

Daniel Cormier a Lesnar balhét előre megírtnak nevezőknek üzent: ”Maradjatok csórók.”


Daniel Cormier minden harca előtt sprintel még a színfalak mögött, hogy felverje a pulzusát kicsit.

Az egyik köréről visszatérve azonban egy gyanús alakot vélt felfedezni, azt a Brock Lesnart akit már közös birkózómúltjuk végett 2 évtizede ismer.
”Tudtam, hogy Brock azért van itt, hogy kötekedjen szóval kihívtam. Nagyon régóta ismerem már, tudom szét fogom rúgni a seggét.”

A közösségi médiát azonnal ellepték a talán valahol jogos, talán valahol meg irigységből írt üzenetek, ahol többen WWE-nek nevezték a szervezetet, a pankrációban is jeleskedő Lesnar szövegelése és tettei miatt.

Harcosok és fanok egyaránt megnyitották a szarcsapot.

Bizonyára ez a réteg az is, amelyik gurgulázva nevetett a földön heverve, mikor Conor McGregor azt mondta ”fook” vagy Nate Diazzal dobálták egymást pet palackkal. Wew lad.

Cormier nem volt rest, szerény stílusához mérve elég meredek és szúrós válasszal hallgattatta el a károgókat.
”Megrendezett, mi? Idióták. Rendben. Maradjatok csórók. Egy Brock Lesnar szerű ember áll előtted és nem őrülsz meg tőle? Hülye vagy? Brock egy pankrátor, kamuharcokat csinál. Ezt én is tudom egészen addig, míg az öklöm nem nyomom a pofádba. Brock, kamuharcoljunk egyet. Akkorát verek rád, hogy megfordul az arcod a fejeden.”

DC nem hagyta abba:
”Ismertek. Én szeretem a pankrációt is. Brock mindig nagyon jó volt hozzám és a családomhoz is. Ezért lepett meg, mikor feljött és ellökött. Anno a WWE meccseire is elmentünk, a gyermekeimmel is készítettünk róla fotót. De mikor az oktagonba lépsz kicsit elszállnak az érzelmeid. Láttátok a boxedzőmet, Rosendot? Az ember 150semmi centi és nekiment Brocknak.”

Viszont egy dolgot Lesnar valóban elvett DC-től:
”Elterelte a figyelmem arról, hogy megint elbőgjem magam a világ előtt az oktagonban állva. NEM AKAROK ÚJRA MÉM LENNI.”

Hahaha! :D


Szólj hozzá