Dana White szinte kéri Chuck Liddellt, hogy ne harcoljon
MMA

Dana White szinte kéri Chuck Liddellt, hogy ne harcoljon


Ugyan Chuck Liddell pár héttel ezelőtt bejelentette, hogy nem inaktív harcos lassan több mint egy évtizede először, a világnak nem tetszik a dolog.

Dana White a UFC Liverpooli gálájának sajtótájékoztatóján lett megkérdezve, a legenda jelenlegi státuszáról, ahol ismételte önmagát.

”Az utolsó dolog amit tenni akarok az az, hogy Chuckra szart dobáljak mert szeretem mint embert. De nagyon jó okkal kértem arra 10 évvel ezelőtt, hogy vonuljon vissza.”

Liddel aki 21 győzelme mellett 8 vereséget is szerezett, karrierje végén már majdnem akkor mereven ment le a földre, mikor a vazelint az arcára csapták.

Rashad Evans, Shogun Rua és Rich Franklin is eszméletvesztésig verték alig több mint két év alatt.

Bár a Franklin harc elvileg a Tito trilógiának indult, Ortiz egy nyaksérülés miatt kénytelen volt visszalépni onnan.

Így most akarják bepótolni a dolgot, csupán röpke nyóc évvel később, Oscar de la Hoya szárnyai alatt.

”Nem tudom, hogy de la Hoya van-e annyira okos, hogy felfogja miről van szó. Nem épp a legfényesebb villanykörte a készletben, Oscar de la Arum. Remélem Chuck csak egy üzlettársa lesz és nem fog harcolni nála.”

Liddell 2016-ig biztosítva volt a UFC-nél. Mint brand nagykövet, fizetett alkalmazott volt, de a WME felváráslása során kegyvesztetté vált, a megacég nem akarta fizetni egy olyan harcosnak, aki semmit sem csinál.

White kijelentése, hogy jó okkal kérte Liddellt a visszavonulásra már intrikusnak mondható.

Lehet a jégembernek már közel 10 éve is neurológiai gondjai voltak, fél tucat KO és a masszív kokainhasználat után.


Szólj hozzá