Dana White:
MMA

Dana White: "Stipe Miocic folyamatosan azt érzi, hogy nem tiszteljük eléggé..."


Dana White a UFC Unfiltered podcastjébe telefonált be ahol szóba került pár dolog Stipe Miocic és a UFC kapcsolatáról.

Tudvalévő, hogy Stipe tavaly 9 hónapot ült ki azért, hogy egy jobb szerződést tudjon leszurkolni magának, majd év elején leiskolázza Francis Ngannout.

Azt az Ngannout aki White akkori legnagyobb pajtija és protezsáltja volt, de miután a kopasz átült Greg Hardy ölébe azóta Francis egy ”egomán állat lett, aki elveszítette a józan eszét is”.

Stipe faarccal ülte végig a UFC 220-ig vezető utat, ahol Ngannou minden hájjal való kenegetése folyt, merthogy a UFC mérései szerint olyat ütött, mint egy Ford teherautó... Satöbbi satöbbi.

A horvát felmenőkkel rendelkező tűzoltó másfél hónapja veszítette el az övet Daniel Cormier ellen, mely időszak egyetlen boldog momentuma gyermekének születése volt.

A UFC Brock Lesnar bevonásával azonnal kizárttá tette a visszavágó lehetőségét, amint meg is lehet érteni valahol mert ha valakit az első menetben kibombáznak az könnyed úgy járhat, mint Cody Garbrandt.

Curtis Blaydes állítása szerint a UFC neki és Stipe számára is felajánlott egy meccset Denverre, de itt megállt a dolog perpillanat.

”Nem tudom miért, de Stipe folyamatosan az érezteti, hogy olyan mint ha nem tisztelnénk őt eléggé. Ami nem igaz. Nagyon is tiszteljük őt, de szerinte soká tartott míg címmeccset kapott és azóta tart ez a dolog. Láthattátok miképp építettük fel a harcot Cormier és Lesnar között. Ez lett volna Stipe is, ha le sikerült volna győznie DC-t. Fogalmam sincs miért érzi ezt.”

Miocic abszolút nem kedveli Danát. Nézzétek vissza, nem engedte, hogy a UFC 220 eredményhirdetése után ő tegye fel rá az övet.

Volt már rá példa, hogy bajnokok azonnal visszavágót kaptak de az ilyen első menetes KO vereségeket követően (lásd Garbrandt) ezt el kell felejteni.

Stipe ha el tudja intézni Curtis Blaydest azonnal első számú kihívóvá kellene, hogy váljon. De van egy érzésem, a Derrick Lewis és Alexander Volkov győztese még rá vár...


Szólj hozzá