Dana White: ”Semmi gond azzal, ha Eddie Alverez el akar menni a UFC-től.”
MMA

Dana White: ”Semmi gond azzal, ha Eddie Alverez el akar menni a UFC-től.”


A UFC elnöke, Dana White bármit is tesz Eddie Alvarez, tiszteletben fogja tartani még akkor is, ha ez a szervezettől való távozást jelentheti.

Az egyetlen ember, aki Bellator és UFC 155 fontos bajnok is volt ugyanis mint tudjuk, Dustin Poirier ellen vívta utolsó meccsét jelenlegi kontraktusán.

Összességében ez másfél évtizednyi harcot jelent, melyek száma 36, amin 29 alkalommal került magasba a keze.

A 35 éves Alvarezt Dana White még mindig nagyra tartja és tiszteli, de semmiféle problémája nem volna azzal, ha máshol kamatoztatná tehetségét:

”Kedvelem Eddie Alverezt, mint embert és profi harcost is. Most már olyan korban van, ahol el kell kezdenie a családját is érintő döntéseket hoznia, mert lehet az utolsó szerződését írja alá karrierje során. Ha Eddie máshol akarja ezt, nekem az is jó. De ha maradni akar, én gondoskodom róla. Elmondtam neki, nézd Eddie, ha itt akarod befejezni nagyon örülnék. De ha máshol, az sem baj ember. ”

Alvarez valóban nem mai csirke már, ha pedig utóbbi négy harcára tekintünk, nem épp a legfényesebb a helyzete.

Conor kiütötte, Dustin Poirier ellen volt egy No Contestje, míg az emberi boxzsák Justin Gaethje három menetnyi aprítást után csak lefeküdt neki. A Poirier saga második része meg még friss élmény.

”A nap végén mi a fiatalabbik generációra pályázunk, mint bajnoki matéria. Ha Eddienek van jobb választása a karrierjének e szakaszában, csinálja mert megértem.”

Tévedek, vagy ez egy igazi, ”nem baj ha mész, de az se ha maradsz” kijelentés Danatól?


A Michael Chandler trilógiát bárhol megcsinálják, abban nagy dohány lenne...


Szólj hozzá